Top 5 dijeta za skidanje "blagdanskih kilograma"

mrsavljenje, traka za mjerenje, struk

Donosimo vam pet savjeta za dijete koje vam mogu pomoći s detoksikacijom tijela.

Nakon bogatog blagdanskog stola, koji je često okarakteriziran pretjerivanjem u jelu i piću, naglo se otrijeznimo u siječnju i shvatimo koliko smo štete napravili svom tijelu. Ako je i vas "dopao" koji kilogram viška, pravi je trenutak da pročistite organizam ok suvišnih masnoća i izbacite toksine iz tijela, kako biste mogli posvetiti više pažnje zdravijem stilu života i omogućiti gubitak kilograma.

Donosimo vam pet savjeta za dijete koje vam mogu pomoći na tom putu.

Dvodnevna detoksikacijska dijeta jabukama

Ona će vam pomoći da pročistite organizam, pripremite ga za dijetu, održavate trenutnu težinu ili pak joj pribjegnete kada pretjerate u kaloričnoj hrani.

 

 

U sedam dana riješite se viška masnoća uz Hauserovu dijetu

Ako ste ljubitelj voća i povrća, bogat i raznovrstan jelovnik će vam sigurno odgovarati. Hauser je jela svrstao u sedam grupa, a njih sve možete konzumirati prilikom tog tjedna.

 

Dijeta za pročišćavanje organizma

Uz ovu dijetu možete izgubiti i do 2 kilograma tjedno. Ona nije predviđena za dulje razdoblje, ali omogućuje da se određena manja težina izgubi u kratko vrijeme.

 

 

 

Dijeta od 1400 kalorija

Dijeta koju vam predstavljamo sadrži uravnotežen odnos svih važnih hranjiv tvari. Ako se provodi 3 tjedna, omogućuje gubitak 3 kilograma.

 

 

 

Trodnevna detoks dijeta dr. Oza

Stručnjaci preporučuju čišćenje kako bismo organizam vratili u normalu i barem malo pokušali poništiti učinke prejedanja i prekomjerne konzumacija alkoholnih pića.

 

 

 

I za kraj imajte na umu da niti jedna dijeta nije apsolutno dobra za vaše zdravlje. Stoga, prije nego se posvetite "novom" režimu prehrane, potražite savjet svog liječnika.

 K. Pužar

 Prati nas na Viber Public Chatu!