Igrom osvojite srebro za vaše lice! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Igrom osvojite srebro za vaše lice!

Bilo da imate masnu, mješovitu, normalnu ili suhu kožu, svakom tipu kože je potrebna hidratacija, pogotovo zimi. Tri kreme za lice Silverex exclusive čekaju na vlasnika.

Silverex exclusive krema za obveznu hidratacija kože tijekom zime

Stigla nam je dugo očekivana zima i zahlađenje. Kaputi, tople jakne, čizmice, rukavice, sve je na nama, no naše lice nije zaštićeno i osjeća sve promjene koje donose vanjski čimbenici. Klima i topli ugođaj doma, pa prilikom izlaska iz kuće nagla promjena temperature, oštar i hladni zrak i vjetar. Možda se čini da naše lice dobro to podnosi, no ona sve to osjeti i često reagira isušivanjem, crvenilom, peckanjem, osjećajem zategnutosti i ispucanošću

Najdragocjeniji potez za vašu kožu – krema Silverex exclusive

Najbolje što možete napraviti za svoju kožu jest odgovarajuća hidratacija kože. Silverex srebro može biti saveznik u očuvanju naše kože od oštrog djelovanja hladnoće i vjetra. Zima može prouzrokovati dehidraciju i isušivanje kože, a samim time stvaranje malih bora. Silverex proizvodi svojim osnovnim sastojkom – srebrom, trenutno obnavljaju površinski sloj kože, sprječavaju isušivanje i osiguravaju optimalni nivo vlage. Zaštite kožu Silverex kremom koja će održati vašu kožu hidratiziranom, lijepom i zdravom u zimskim danima. Koža koja je prirodno vlažna, ujedno je i svježa, meka, hidratizirana i lijepa. Silverex exclusive krema zadovoljava potrebe kože jer uz pomoć srebra i prirodnih sastojaka pruža neprestanu vlagu, a ujedno je i intenzivno regenerira. Jedinstveni kompleks srebra i ursolična kiseline djeluje obnavljajuće, smanjuje nadraženost, perutanje i crvenilo, sprječava nastanak novih nepravilnosti. Redovitom upotrebom Silverex exclusive kreme koža je zdravija i ten je ujednačen i vidno osvježen.

Silverex exclusive krema može se pohvaliti sa više od 98 posto prirodnih sastojaka. Prirodni sastojci su iznimno visoke kvalitete te ne iritiraju kožu. Srebro, maslinovo ulje, ulje suncokreta, shea maslac, ursolic acid te brojni vitamini čine Silverex exclusive kremu primamljivom, nježnom i ugodnom za vašu kožu.

Saznajte više o Silverex exclusive kremi!

Prijavite se na Silverex newsletter listu i prvi saznajte informacije o nagradnim igrama i pogodnostima.

Lajkajte Silverex na facebooku!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo