Ljepota

Ljepota

BOCASSY NOURRISSANTE – dnevna i noćna njega kože lica

Dnevna i noćna njega kože nezamijenivi su i najvažniji dio anti-age tretmana

Po svojoj namijeni, dnevna i noćna krema sadrže aktivni sastav u zasebnom obliku gdje prirodni nutrijenti u obliku mnogih vrsta biljnih ulja i biljnih ekstrakata povećavaju volumen kože te tako smanjuju dubinu i duljinu bora, hidratiziraju kožu dubinski te zadržavaju tu vlažnost u koži, polako otpuštajući (6-8 sati) vrijedne vitamine i minerale koji su prirodno sadržani u biljkama.

Sa samo jednim nanošenjem dnevno koža je u potpunosti njegovana, zaštićena i hidratizirana!

Prirodni sastojci neće začepiti pore ili stvoriti nelagodan film na koži, već će se osjećati hidratacija i nahranjenost kože, savršene na dodir, koja se osjeća preko 6 sati.

BOCASSY HRANJIVA NOĆNA NJEGA KOŽE

Metabolički procesi su intenzivniji i tijelo gotovo u potpunosti koristi vitamine, minerale i ostale tvari koje smo unijeli tijekom dana. Isti proces, na manjoj razini dešava se i sa kožom – ona se po noći obnavlja i regenerira. Baš radi tog prirodnog procesa, ukoliko imamo uredne navike spavanja, potrebno je podržati taj proces samoobnove, pružiti koži što je više moguće hranjivih sastojaka, a kako noću ne nanosimo šminku to je idealno vrijeme za pružiti koži iznimno vrijedne masnoće u raznim oblicima.

BOCASSY NOURRISSANTE Hranjiva noćna krema apsolutni je vrhunac prirodne, učinkovite i zdrave noćne njege kože. Sadrži preko 26% visoko-vrijednih biljnih ulja i maslaca koji njeguju, hrane i povećavaju volumen kože, a biljni i vitaminski sastojci kožu dodatno oplemenjuju, revitaliziraju i regeneriraju. Bez obzira na životnu dob ili ostale anti-age tretmane koje koristite, bogata BOCASSY noćna njega apsolutna je osnova i neizostavan pomagač za dugotrajan mladenački izgled kože i pravu ljepotu.

Aktivni sastav kreme je: Maslinovo ulje, Ulje slatkog badema, Sezamovo ulje, Jojoba ulje, Shea Maslac, Pčelinji vosak, Kakao maslac, Kamilica, Vitamin B, Vitamin E.

BOCASSY HRANJIVA DNEVNA NJEGA KOŽE

Dnevnu njegu gotovo svaka pripadnica ljepšeg spola poznaje već dovoljno, te za sebe zna odabrati najbolje i najučinkovitije proizvode koji se svojim kvalitetama najviše dotiču hidratacije i zaštite kože sa svim popratnim elementima koje jedan kozmetički proizvod može ponuditi.

Sa tako vrijednim prirodnim sastavom BOCASSY NOURRISSANTE hranjiva dnevna krema je savršena njega za suhu i/ili zrelu kožu kako bi ona povratila mladenačke konture i transformirala vidljive znakove starenja. Također, u nepovoljnim vremenskim uvjetima ova krema će zaštititi kožu od isušivanja i mogućeg površinskog oštećenja nastalog radi uvjeta. Zaštitom, revitalizacijom, njegom i hidratacijom koju pruža ova krema blokirati će sve faktore koji uzrokuju preuranjeno ili ubrzano vidljivo starenje kože i suhoću kože.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo