Ljepota

Ljepota

Predstavljamo vam najnovije proljetne torbe!

Postoji bezbroj razloga za slavljenje proljeća… Jedan od njih je i mogućnost kupovine nove torbe! Predstavljamo vam 5 nezaobilaznih primjeraka koji će osvježiti vaš stil.

1. Resice su in!

Torbe ukrašene resama su apsolutni must-have ovog proljeća. Možete izabrati između elegantnih i tvrdih ili trendy opuštenih resica koje nemarno lepršaju po torbi. Zadržite se na svijetlim proljetnim bojama i tkaninama.

2. Bogata tekstura

Najmodernije ovosezonske torbice karakterizira prekrasna i jedinstvena tekstura: raznobojne perlice, ukrasni kamenčići i drugi prekrasni detalji. Stoga je pravo vrijeme da odbacite dosadne torbe i nabavite jedan zanimljivi primjerak koji će “podignuti” vaš cjelokupan styling.

3. Mozaik boja

Ima li jednostavnijeg načina od osvježavanja tmurne garderobe fantastičnom, šarenom torbom? Mladenačke torbice koje karakterizira mozaik boja, u trenutku će “podići” svaku odjevnu kombinaciju.

k4. Bijelo i svjetlo

Bijela torba? Apsolutno! Riječ je o najmodernijem trendu ovog proljeća. Dobra je stvar što bijela boja pristaje svakoj tkanini: koži, grubo tkanom ili običnom platnu. Možete ju nositi s odjećom izražajnih uzoraka (npr. trendy tunikom) ili pak kombinirati s npr. bijelim odijelom kao što to radi brazilska ljepotica Camilla Alves.

5. Duboke torbe

Ove torbe nisu samo praktične, već su i beskrajno pomodne! Dubokim su torbama oduševljeni i svjetski top dizajneri. Tako su ovosezonske modne piste obilovale dubokim torbama. Ukoliko planirate kupiti novu torbu, predlažemo da se počastite ovakvim primjerkom od mekane kože ili laganog, prozračnog platna.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo