Full service

Teretana, trener, vjezbanje, fitness

Za ovotjedne napisane misli, potvrdu moga razmišljanja tražio sam od svoje drage prijateljice, koja je po struci frizerka. Zamolio sam je da mi približi iz njene perspektive što u frizerskom salonu znači full service ili kompletnost usluge.

Složili smo se oko svega, a to je slijedeće: klijent koji dolazi na frizuru ili šišanje svakako očekuje da prostor u koji ulazi zrači pozitivnom energijom, da je ugodan svim osjetilima, dakle da je čist i da nema neugodnih mirisa. Oprema koja se koristi mora biti visoko profesionalna, kvalitetna, uščuvana i redovito servisirana. Potrošni materijali, dakle šamponi, regeneratori, kremice i boje bi trebale biti raznovrsne, prilagođene različitim tipovima kose i preferencijama klijenta. Nema goreg kada Vam u salonu kosu brišu mokrim, već korištenim ručnikom, ili ručnikom neugodna mirisa. Frizer sam po sebi mora biti osoba iz struke, naučnice su okay, ali svi više vole nekog s iskustvom, nekog tko i dalje putuje po svijetu i sudjeluje na edukacijskim seminarima, ide na natjecanja. Frizer treba prepoznati situaciju kada u fazu pranja kose klijentu treba ubaciti malo kvalitetne masaže glave. Frizer ne smije pričom zamarati klijenta, ali bi trebao biti izvor dnevnih zbivanja i informacija o onome što se i kako događa u susjedstvu. Frizer mora znati slušati, ali istovremeno i obavljati svoj posao. U dobrom salonu klijenta se počasti kavom ili čajem, i na kraju ga se isprati s osmijehom na licu. Naravno, ako je usluga bila vrhunska i frizura dobra, klijent će se vratiti na novi tretman, ili kada mu bude trebala nova frizura, ili kada mu jednostavno pranje kose bude potrebit anti-stres trenutak...

E pa dragi moji, full service kod frizera, ne bi se u svom općenitom značenju smio razlikovati niti u full servicu Vašeg zdravlja i brige o tijelu, odnosno u tretmanu koji se zove trening. Je li vaš trener zapravo kvalitetan kao Vaš frizer? Zadovoljava li isti sve kriterije. Prenesite smisao gore navedenih riječi u prostor u koji odlazite na vježbanje (upotrijebite metaforičko značenje istih) i povucite paralelu. Godine i godine mog iskustva ovih dana me dovode do rođenja jednog malog, ali meni jednog od mojih najdražih projekata:

Orlandofit - personal fitness & spa

Bez mjesečne obvezne članarine, s osiguranim čuvanim i besplatnim parkingom, tretman kao trening koji podrazumijeva ugodnost prostora, privatnost vježbanja, profesionalne trenere potkovane znanjem iz čitavog niza različitih pristupa i tehnika vježbanja, isključivo individualni pristup klijentu, raznolikost trenažera i uređaja, vrhunsku tehnologiju, spa prostor za opuštanje i relaksaciju, masažu, pa čak i čaj ili kavu... full service.

Orlando Fit

Branimir centar, Hotel Arcotel, Branimirova 29... USKORO

 Prati nas na Viber Public Chatu!