Total Body Coach: Kako postati vrhunski fitness trener?

total body coach

Vodeći fitness treneri s preko 20 godina iskustva u fitness industriji, Marino Bašić i Tomislav Dolušić, pokrenuli su prije 6 mjeseci jedinstveni fitness projekt – TOTAL BODY COACH – koji se sastoji od jedinstvenog tečaja za fitness trenere i originalnih TBC programa.

TBC edukacijski tečaj pokazao se kao pun pogodak, što je potvrdilo preko 60 oduševljenih polaznika, koji su prošli jednu, dvije ili sve tri razine tečaja u zadnjih nekoliko mjeseci. Gotovo svaki termin bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, što pokazuje kako interesa za ovakvim tečajevima itekako ima među zagrebačkim fitness entuzijastima.

Također, nakon vrlo atraktivnih prezentacija Total Body Coach Boot Camp programa prošlog rujna na Jarunu i Bundeku, vrijedna TBC ekipa pokrenula je u listopadu i veliku TBC boot camp dvoranu za funkcionalni trening – na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 6/1 u sklopu SC "Šestica".

Na čak 1000 metara kvadratnih super opremljenog trenažnog prostora, provode se originalni TBC programi boot camp, cross trening, fit box, a u pripremi su i još neki izuzetno zanimljivi programi. Sve o programima saznajte na stranici Total Body Coach: grupni treninzi.

Kome je TBC tečaj namijenjen?

Svim punoljetnim fitnes entuzijastima, rekreativcima, studentima, trenerima, ali i svima koji žele značajno unaprijediti razinu svog znanja o fitnessu. Polaznici mogu savladati osnovna i napredna znanja i tehnike funkcionalnog treninga i raznovrsnih trenažera. Naučit će kako stečeno znanje kvalitetno prenijeti na svoje članove, tj. klijente.

Pored Marina Bašića i Tomislava Dolušića, predavači su još izuzetni treneri poput Saše Grošića i Barbare Horvat, uz podršku cijelog TBC tima.

Pogledajte najavu Total Body Coach tečaja s Irinom Čulinović:

Provedba tečaja

Postoje tri stupnja Total Body Coach tečaja. Svaki stupanj zastupljen je sa osam tematskih cjelina i provedi se u formi vikend seminara (subota i nedjelja od 9 do 17 sati) te deset sati individualne prakse za svakog polaznika u fitnes centrima Dream gym i Basic gym one te Total Body Coach Boot Camp.

Više o stupnjevima TBC tečaja saznajteu  članku: Počinje nova sezona jedinstvenog TBC tečaja za vrhunske fitness trenere

U pripremi su i dva posebna termina do ljeta – Special Edition Level TBC tečaja, s dodatnim, vrlo atraktivnim temama i gostima predavačima! Sve detalje o tome uskoro u Total Body Coach kolumni koju možete pratiti svake druge srijede na www.ordinacija.hr i na Total Body Coach - Facebook profilu.

Kako je prošao prvi TBC tečaj?

Prvi Total Body Coach tečaj održan je od  30. lipnja do 8. srpnja 2012. godine i prošao je u fantastičnoj atmosferi. Trajao je dva tjedna i obuhvatio prvi i drugi stupanj. Prvih 16 polaznika zaslužilo je svoje certifikate velikim trudom i zalaganjem.

Broj polaznika po seminaru ograničen je na 20. Uplata punog iznosa TBC seminara garantira vam mjesto u željenom terminu dok se ne popuni kvota od 20 polaznika za taj termin.

TBC polaznici

Kontakt za prijavu:

Tomislav Dolušić, prof. tomislav@dreamgym.hr

Organizator: Dolka sport d.o.o. Sve novosti vezane uz TBC tečaj potražite na portalu: Totalbodycoach.com.hr i na Total Body Coach - Facebook profilu.

Dodatni bonus: Po završetku tečaja, polaznici će dobiti preporuku Marina i Tomislava prilikom traženja zaposlenja kao fitness trenera, a također će biti upisani na poseban popis osobnih trenera na TBC portalu.

 Prati nas na Viber Public Chatu!