Ljepota

Ljepota

Pročišćavanjem tijela do zdravlja i vitalnosti

Kako se osjećate nakon jutarnjeg buđenja? Muče li vas neobjašnjivi umor, depresija, manjak libida, alergija, iritacija kože, tromost i zbrka u glavi?

Ako je odgovor pozitivan – imamo rješenje za vas! Pomoći vam može pročišćavanje tijela koje će vas osloboditi nakupljenih toksina. Radi se o procesu koji pomaže organizmu u borbi protiv nagomilanih otrova te u stvaranju i održavanju ravnoteže. Pročišćavanjem ćete ući u svijet optimalnog zdravlja i vitalnosti.

masazaObrađena hrana bogata nezdravim mastima, zaslađena pića bogata kofeinom, zagađeni zrak… Sve ove loše navike mogu lako oštetiti osjetljiv tjelesni sustav. Iako smo svjesni ove činjenice mi se i dalje čudimo simptomima poput onih hormonalne prirode, depresije, umora, glavobolje, infekcija, probavnih smetnji, alergija i boli. Vjerujte nam na riječ kad vam kažemo da toksini i otrovi – prepušteni sami sebi i svom djelovanju – mogu inicirati rak i druge ozbiljne i iscrpljujuće bolesti koje pogađaju moderno društvo.

Postavlja se pitanje: na koji način da počnemo razmišljati o osobnom wellnessu kad današnji moderan i užurban životni stil pred nas stavlja brojne prepreke? Svi mi znamo kome se obratiti kada smo bolesni, međutim gdje otići kad se želimo osjećati bolje? Sve što morate jest pronaći spa destinaciju koja kroz wellness programe – educira, motivira i omogućava cjeloviti put pročišćavanja.

Moć pročišćavanja koja uključuje kombinaciju jednostavnih prehrambenih promjena, vježbanja, spa tretmana, joge, meditacije i želje za postizanjem zdravlja i vitalnosti je zaista neodoljiva.

Tijekom programa pročišćavanja, moguće je postići zaista dramatične rezultate. Ako mu damo priliku, naše će tijelo razviti novootkrivenu razinu energije, bolje ćete spavati, postići osjećaj mira i smanjiti nadutosti ili nakupljanje tekućine. Izgubit ćete višak kilograma, što će olakšati i umanjiti bol, potaknut ćete libido i umnu jasnoću.

soaZahvaljujući procesu pročišćavanja osjećat ćete se pomlađeno na svim razinama. On re-programira naš mentalni i fizički sustav. Ljepota suvremenog pročišćavanja leži u činjenici da proces ne potiskuje simptome već pogađa samu srž naših zdravstvenih problema.

Krenite ovim putem već danas! Ako se osnažite i unesete kvalitetne promjene u svoj životni stil, naći ćete se na putu optimalnog zdravlja i vitalnosti koji će vam olakšati ove tmurne jesenske dane. Nikada nije prekasno za wellness užitak – namjenjen je svim godištima i svim religijama. Riječ je o jedinstvenom iskustvu!

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo