Ljepota

Ljepota

Tjedan posebnih ponuda u Poliklinici Ribnjak!

Povodom Dana žena, poliklinika Ribnjak nudi svim svojim klijenticama spektar usluga po posebnim cijenama! Akcija traje od 9. do 13. ožujka 2015. godine.

Svima znani i vrlo popularni hijaluronski fileri spušteni su za 30 posto (Juvederm) i čak 50 posto na Decoria hijaluronske filere. Decoria je novi brend na hrvatskom tržištu- a u poliklinici ju preporučuju zbog revolucionarne formule koja isključuje nastajanje grudica i omogućava dugotrajniju postojanost!

“Skin perfection” program lica i tijela u Poliklinici Ribnjak

Ovom prigodom Poliklinika Ribnjak nudi Vam i inovativne tretmane lica, dekoltea i ožiljaka: Dermapen, Dermaroller i PRP (matične stanice) – sa čak 30 posto popusta!

Zahvaljujući integraciji ovih regenerativnih metoda, na potpuno prirodan, siguran i efikasan način, vratite sjaj vašoj koži, uklonite nepravilnosti i sve vrste ožiljaka!

Dermapen predstavlja standard usluga tzv. anti-aging procedura. Radi se o automatskom uređaju koji koristi mikroiglice stvarajući sitne ubode na koži. Ova napredna tehnologija omogućuje dozirano i filigransko točno prodiranje iglica, dok ubodi potiču regeneraciju. Automatizirani pokreti dermapena izazivaju tek blagu nelagodu, ali ne i bol.

Primjena Dermarollera u medicinskoj se literaturi naziva i indukcijska terapija kolagenom ili microneedling. Stimulira regeneraciju i potiče proizvodnju novog tkiva, a vidljiv ‘popravak’ slijedi zbog novonastalog kolagena i poboljšane prokrvljenosti.

Medicinski Dermaroller može se naći u više različitih duljina iglica i svaki ima namjenu za drugačiju indikaciju kože (od strija do ožiljaka od opeklina ili vitiliga, te ožiljaka od akni i proširenih pora).

Dermapen i Dermaroller idealni su u kombinaciji s matičnim stanicama (autologna kondicionirana plazma ili PRP) jer se na taj način postiže maksimalan učinak pomlađivanja kože. Procedura se može ponoviti u više navrata, samostalno, ili sa aplikacijom matičnih stanica. PRP tretman se i zasebno koristi kao idealan za uklanjanje bora i vrećica oko očiju!

Za više informacija posjetite www.poliklinika-ribnjak.hr ili nazovite 01/ 5510 832

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo