Jeste li spremni za SKOK?

balić s potpisom deklice

SKOK, sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita održava se od 15. do 18. travnja u zagrebačkom Boćarskom domu. Ovaj sajam prat međunarodni kongres fitnessa i aerobika, te međunarodna Pilates & BodyMind konvencija.

Sajamski dio predstavlja hrvatske i regionalne proizvođače i distributere opreme za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme, te je stoga zanimljiv promotorima zdravlja, sporta i rekreacije.

SKOK4. međunarodna Pilates & BodyMind konvencija ove godine predstavlja najveće svjetske stručnjake iz područja pilatesa, joge i kineziterapije.

Međunarodni kongres fitnessa i aerobika na jednom mjestu okuplja instruktore aerobika, osobne trenere, fitness entuzijaste, vlasnike i menadžere fitness i aerobik centara, profesore kineziologije i vrhunske sportaše.

Naravno, posjetitelje SKOK-a očekuje bogat popratni sadržaj. Multipower zona naziv je za središnji centralni stage na kojem možete vježbati pilates s Mariom Valentićem, salsu uz Hrvoja Žaknića ili streetshow, hip hop & breakdance uz Megablast. Možete biti dijelom dance showa uz Hrvoja Kraševca  i vježbati s instruktorima Orlando Wellness Groupa na radionicama pilatesa, aerobika, joge, hip hopa, i još mnogo, mnogo toga. 

Za ljubitelje biciklizma tu je freestyle show na BMX & MTB biciklima, a prvaci Hrvatske naučit će vas kako skakati po rampama. Lounge corner je mjesto za potpuno opuštanje i uživanje.

SKOKZa SKOK streetball cup pobrinuo se Noćni hakl! Želite zaigrati uličnu košarku zajedno sa svojom ekipom i osvojiti bogate nagrade? Prijave su u tijeku na nocni.hakl@gmail.com ili putem moba na broj 098/9339 904.

Iskušati se možete i u sportskom mačevanju, ali i naučiti igrati badminton uz prvakinju Hrvatske Ivu Majstorović! Tu je i Stolnoteniski turnir pod pokroviteljstvom X-plorera.

Povodom otvorenja sajma SKOK, 8. travnja u Gjuri 2 održat će se party, s početkom u 21,30 sati.

SKOK se održava od  15.-18. travnja u zagrebačkom Boćarskom domu. Ulaz je besplatan.


Više informacija o SKOK-u možete pronaći na www.skok.in.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!