Psiha

Psiha

Almagea KRILL OIL CARDIO+ – dodatak prehrani za zdravlje srca i kože

Naš organizam i koža dobro funkcioniraju uz uravnoteženu prehranu koja uključuje puno voća i povrća, cjelovitih žitarica, dovoljno proteina i „zdravih“ masnoća. Almagea i Ordinacija.hr daruju Vas s tri paketa Almagea KRILL OIL CARDIO +.

Od iznimne važnosti za njegovan i zdrav izgled kože su i omega-3 masne kiseline. Dodavanjem omega-3 masnih kiselina prehrani stvara se lipidna barijera kože. Osim toga, omega-3 masne kiseline vlaže kožu i ublažavaju nadražaje na koži. Nedostatak esencijalnih masnih kiselina se manifestira suhom kožom sklonom iritacijama.

Omega-3 masne kiseline imaju snažno protuupalno djelovanje te mogu poboljšati kronična stanja poput crvenila lica i atopičnog dermatitisa. One također igraju ključnu ulogu u funkciji mozga, normalnom rastu i razvoju te mogu smanjiti rizik od srčanih bolesti.

Zabilježeno je kako unos omega-3 masnih kiselina utječe na krvni tlak i razinu triglicerida u krvi te regulira srčane aritmije.

Račić kril – posebna vrsta račića bogata omega-3 masnim kiselinama

Najdragocjenije vrste omega-3 masnih kiselina, koje dokazano doprinose normalnoj funkciji srca – EPA i DHA, tijelo često ne dobiva u dovoljnim količinama. Osim u plavoj ribi i algama, suvremena su istraživanja pokazala kako se visokokvalitetne omega-3 masne kiseline mogu pronaći u posebnoj vrsti račića koji žive u čistom moru Antarktika—račiću krilu.

Ulje račić krila bogato je astaksantinom, a u Almagea KRILL OIL CARDIO+ formulaciji dodatno je obogaćeno vitaminom E i selenom koji štite stanice od oksidacijskog stresa.

Almagea KRILL OIL CARDIO+ je dodatak prehrani koji sadrži najkvalitetnije ulje račića krila, izuzetne čistoće, prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i astaksantinom. Proizvod dolazi u Licaps® celuloznim (biljnim) kapsulama koje omogućuju lakšu i učinkovitiju apsorpciju te štite od neugodnog “ribljeg” miris, okusa, kao i pojave refluksa.

Preporučuje se uzimati 1-2 kapsule Almagea KRILL OIL CARDIO+ s dosta tekućine, uz obrok. Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula s 500mg ulja krila.

Preporučena MPC u svim ljekarnama je 174,60 kn

Više informacija na stranici Almagea.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo