Psiha

Psiha

Darujemo 3 kutije Almagea Prenatal Omega 3+

Evolucija života započinje s Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodacima prehrani za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje.

Za vas smo pripremili 3 kutije proizvoda, odgovorite na naša pitanja i za 7 dana saznajte jeste li sretan dobitnik!

Tvrtka Almagea predstavila je novi inovativni proizvod na hrvatskom tržištu- dodatak prehrani za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje.

Trudnoća je jedno od nutritivno najzahtjevnijih razdoblja u životu žene. Tijekom trudnoće dolazi do brzog dijeljenja stanica i razvoja organa. Adekvatna opskrba nutrijentima od iznimne je važnosti za potporu rasta i pravilan razvoj djeteta.

Uravnotežena i raznolika prehrana od ključne je važnosti prije i tijekom trudnoće kao i za vrijeme razdoblja dojenja, a povećane potrebe trudnica i dojilja za određenim esencijalnim nutrijentima pomaže zadovoljiti Almagea® PRENATAL OMEGA3+.

Almagea® PRENATAL  OMEGA3+ predstavlja novu generaciju dodataka prehrani, koji u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli s tekućim punjenjem sadrži esencijalne nutrijente u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama za zdravu trudnoću i dojenje. Riječ je o kompleksu vitamina i minerala obogaćenom omega-3 masnim kiselinama (DHA i EPA), folnom kiselinom, vitaminom B12, vitaminom B6, vitaminom D, željezom, magnezijem i jodom.  Istraživanja ukazuju da unos folne kiseline prije i tijekom rane faze trudnoće može smanjiti rizik od oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.

Što je Almagea PRENATAL OMEGA 3+?

  • Posebno formuliran dodatak prehrani za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje
  • Osigurava omega-3 masnu kiselinu (DHA) – važnu za pravilan razvoj djeteta. Dnevni unos od 200 mg DHA za vrijeme trudnoće i dojenja doprinosi normalnom razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi.
  • Zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom za vrijeme trudnoće i laktacije. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se razina folata majke. Niska razina folata u organizmu majke je čimbenik rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.
  • Formulacija bogata željezom. Željezo doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina.
  • Zadovoljava potrebe trudnica i dojilja za vitaminima B6, B12, D, E i jodom.
  • Dolazi u obliku Licaps® DuoCap™ kapsule koje dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari.
  • Licaps® DuoCap™ kapsule štite aktivne sastojke od kisika i vanjskih utjecaja čime se smanjuje oksidacija, razgradnja, hidroliza.
  • Bez specifičnog „ribljeg“ okusa i mirisa.
  • Blage za želudac.

Almagea PRENATAL OMEGA3+ preporuča se kao pomoć pri zadovoljenju povećanih potreba za nutrijentima tijekom trudnoće i dojenja. Namijenjen je svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije.

Almagea PRENATAL OMEGA3+ kapsule ne sadrži otapala, konzervanse, gluten, laktozu, škrob, plastifikatore, alergene ni GMO sastojke.     

Način primjene: 2 puta dnevno po jedna 

Almagea PRENATAL OMEGA 3+ dodatak prehrani dostupan je za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa

Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena pakiranja iznosi 205,00 kn.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo