Darujemo vas tretmanima radiofrekvencije u Salonu i MediSpa Bellona! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Darujemo vas tretmanima radiofrekvencije u Salonu i MediSpa Bellona!

Radiofrekvencija lica je specifična njega kože koja započinje čišćenjem lica, a nakon čišćenja lica ili zasebno kao individualni tretman – a ciljano se djeluje anti-age. Tri sretnika darujemo s tretmanom radiofrekvancije u Salonu i MediSpa Bellona u Zagrebu!

Radiofrekvencija lica povećava temperaturu na potkožno vezivno tkivo gdje se stvara prirodni pokret otpora na proizvodnju topline te potiče kožni sloj na lučenje više kolagena,čime se oporavlja elastičnost kože i popunjavaju pregibi i bore. 

Kada se kolagen proizvodi kontinuirano, on povećava debljinu i gustoću kožnog sloja, ispunjava bore, eliminira ožiljke i daje koži elastičnost i sjaj. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a vremenom se i intenziviraju jer dolazi do proizvodnje novoga kolagena.

Tretman radiofrekvencije u Salonu i MediSpa Bellona 

U Belloni se koristi multipolarna radiofrekvencija s uključenim bio-photon principom rada. Ovakav sustav može promijeniti električno polje tretiranog tkiva milijun puta unutar 1 sekunde. Te električne čestice u tkivu proizvode brzo gibanje stvarajući toplinu u potkožnom tkivu i tako potiču veznu strukturu u trostruku spiralnu strukturu. Tako nastalim novim kolagenom i kontrakcijama postiže se efekt učvršćivanja kože. 

Tretman se završava lifting maskom ili nekom drugom odgovarajućom maskom tako da je rezultat zagarantiran. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo