dm vam poklanja košaricu za sigurno ljeto!

dm kompozicija

Sigurno ste i sami svjesni da sunce postaje svake godine sve opasnije, a samim time raste i broj oboljelih od raka kože, čak i u našoj zemlji. Edukativno humanitarni projekt dm-a drogerie-markt ima u cilju senzibilizirati široku hrvatsku javnost o problemu zloćudnog tumora - melanoma. dm i vama poklanja košaricu s osam proizvoda koji će vas zaštiti od sunca u nadolazeće ljetne dane.

Ovo su proizvodi koje možete kupiti u svim prodavaonicama dm-a, a ujedno čine i naš poklon paket ljetne košarice:

Sundance balzam za usne ZF 20, 4,8 g
Intenzivno njeguje usne jer sadrži vitamin E i prirodne sastojke. Zahvaljujući ujednačenom UVA/UVB sustavu filtera te mikropigmentima štiti usne od štetnih sunčevih zraka. Bez mineralnih ulja, voskova i konzervansa.

Sundance dječja krema za sunčanje ZF 50, 100 ml
Namijenjena za posebno osjetljivu, nježnu dječju kožu. Hidratantni njegujući sastojci kožu čine nježnom i gipkom. Posebna kombinacija uravnoteženih UVA i UVB filtera te mineralnog sistema reflektiranja trenutačno i pouzdano štite nježnu dječju kožu od opeklina od sunca. Kompleks s aktivnom tvari Rona Care®AP i hijaluronska kiselina tijekom 24 sata pouzdano štite dječju kožu od dugotrajnih oštećenja kože uslijed djelovanja radikala. Dermatološki ispitano.

Sundance tonirana gel krema za samotamnjenje, 125 ml
Tonirana formula koži odmah pruža blagu, sjajnu, preplanulu boju koja se postupno intenzivira i koja je postojana. Ekstrakt ružmarina štiti kožu od slobodnih radikala i tako djeluje protiv njezinog prijevremenog starenja. Vitamini A, E te aloe vera sadrže elastičnost i pružaju osjećaj kože nježne poput svile.

Sundance transparentni sprej za sunčanje ZF 20, 200 ml
Za normalnu i neosunčanu kožu. Iznimno lagana i prozirna formula s uravnoteženim UVA/UVB sistemom zaštite trenutačno štiti kožu od sunca te se brzo upija, a da ne ostavlja ljepljive tragove na koži. Sprej je vodootporan i ne masti kožu.

Sundance 3u1 losion poslije sunčanja, 150 ml
Intenzivno njegujući sastojci - vitamin E, provitamin B5 i bisabolol - hidratiziraju kožu. Integrirani blagi aktivni sastojak za tamnjenje produžuje i intenzivira prirodnu preplanulost koja dugo zadržava ljetnu svježinu. Kod svakodnevne primjene tijekom dva tjedna koža postaje vidljivo zategnuta. Dermatološki ispitano.

Sundance Sport gel krema za sunčanje ZF 30, 150 ml
Visoka zaštita od sunca za osobito osjetljivu, neosunčanu kožu. Intenzivne hidratantne njegujuće tvari i vitamin E čine kožu nježnom i gipkom. Ujednačeni UVA/UVB sustav filtera trenutačno i pouzdano štiti kožu od opeklina od sunca te sprečava prijevremeno starenje kože uslijed djelovanja sunca. Dermatološki ispitano.

Sundance mlijeko za sunčanje ZF 20, 500 ml
Za neosjetljivu, prethodno već osunčanu kožu. Uravnoteženi UVA/UVB sustav filtera trenutačno štiti kožu od opeklina od sunca i sprečava izbijanje staračkih mrlja uslijed djelovanja  sunca. Inovativni kompleks Radical Control s ekstraktom zelenog čaja štiti kožu od slobodnih radikala. Sprečava se starenje kože i stvaranje bora uzrokovano utjecajem sunčeve svjetlosti, a važne kolagenske strukture aktivno se štite. Hidratantni kompleks s provitaminom B5, vitaminom E i njegujućim uljima štiti kožu od isušivanja tijekom 24 h.

Sundance sensitiv balzam poslije sunčanja, 200 ml
I nakon sunčanja smanjuje rizik od izbijanja kožnih iritacija od sunca i dubinski postojano hidratizira kožu. Inovativna formula s ekstraktom meksičkog kaktusa štiti od štetnih utjecaja okoliša i potiče prirodnu regeneraciju na sunce osjetljive i suhe kože. Ubrzava proces smirivanja crvenila od sunca. Lako se razmazuje i brzo upija, a da ne ostavlja masni sloj na koži.

Imate li pitanja o zdravlju svoje kože, o sumnjivim madežima na tijelu, slobodno nam se obratite!

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!