Psiha

Psiha

Himalaya Botanique zubne paste za inovativnu oralnu higijenu

Počeci proizvoda Himalaya sežu kroz više od 5.000 godina drevnog poznavanja ljekovitog bilja i njihovih učinaka na zdravlje. Odgovorite na pitanje na kraju članka i uz malo sreće darujemo 3 vam Botanique zubne paste!

Od 1930. godine Himalaya Herbals je angažirana u znanstvenim istraživanjima sigurne, učinkovite i prirodne medicine usmjerene na održavanje zdravlja i ljepote u svakodnevnom životu. Tvrtka koristi drevne rukopise i stoljetno znanje za odabir najmodnijih biljaka za svaki svoj proizvod. Kako bi se ocijenila njihova učinkovitost i prikladnost, odabrane biljke temeljito su testirane u suvremenim laboratorijima. Prije dodira s kupcem svaki proizvod je provjeren višegodišnjim kliničkim studijama kako bi se jamčila njegova učinkovitost i sigurnost i kako bi se jedinstvena snaga prirode pretvorila u proizvode za njegu kože koji služe zdravlju i ljepoti ljudi. 

Himalaya nudi znanstveno dokazanu prednost biljnih pripravaka u kombinaciji s modernom tehnologijom. Istraživanje i razvojna politika tvrtke usmjereni su na opsežna znanstvena istraživanja za siguran i učinkovit rezultat. Trenutno, tvrtka ima 2.000 zaposlenika, od kojih su 100 znanstvenici na različitim poljima djelovanja. U periodu od 80 godina, Himalaya je izrasla u tvrtku koja ima povjerenje svojih potrošača u više od 86 zemalja širom svijeta.

Kombinacijom listova Neema, najistraživanije svjetske biljke, sa najpoznatijom formulom Ayurvede – Triphalom, hranjivom drevnom mješavinom tri vrste super-voda s područja Indije i biljkom Nar tvore zaista drugačiju pastu za zube. Posebna formula čisti i izbjeljuje zube, uklanja plak, održava desni zdravima te ima sjajan, egzotičan okus.

Foto: Shutterstock, Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo