Imunosal - broj 1 za imunitet - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Imunosal – broj 1 za imunitet

Imunosal vam poklanja Imunosal paket kapsule za odrasle i sirup (tekući dodatak prehrani) za djecu!

Zdravi imunosni sustav preduvjet je zdravog organizma, a za njegovo djelovanje potrebno je unositi dovoljne količine nutrijenata, što se današnjim načinom života kroz prehranu najčešće ne čini. Pomoć u obliku dodataka prehrani za jačanje imuniteta je zato više nego dobro došla, posebno u sezonama viroza i prehlada.  

Snažni beta-glukan i ostali nutrijenti

Beta-glukan, najpopularniji sastojak za imunitet, aktivira stanice zaslužne za obranu organizma i ima višestruko djelovanje: jača imunitet i štiti od potencijalnih upala, ali isto tako ubrzava oporavak i smanjuje simptome. I što je najvažnije – nema nuspojava. Vitamin C i vitamini B kompleksa, kao i minerali cinka i željeza, nužni su za normalan rad imunosnog sustava. Koenzim Q10 posebno je važan za energiju, a njegova razina u organizmu opada s godinama.

Za imunitet – Imunosal

Imunosal® proizvodi za jačanje imuniteta su jedinstveni jer sadrže snažni beta-(1,3/1,6)-D-glukan u kombinaciji s pojedinim vitaminima, mineralima te posebno odabranim nutrijentima.

Imunosal® kapsule sadrže čak 900 mg beta-glukana u dnevnoj dozi, vrlo važan koenzim Q10, željezo, cink, vitamine C i E te svih 8 vitamina B-kompleksa.

Imunosal® sirup (tekući dodatak prehrani) za djecu je odličnog okusa i sa sastojcima je posebno prilagođen djeci, može se korisiti već od navršene godine dana. Uz beta-glukan sadrži i cink te 10 vitamina.

Više informacija o proizvodima na www.imunosal.hr

POTRAŽITE U LJEKARNAMA!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo