Izaberi omiljeni poklon i okušaj sreću! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Izaberi omiljeni poklon i okušaj sreću!

U našoj današnjoj rođendanskoj nagradnoj igri možete osvojiti: tečaj kuhanja u Wine & Gastro Akademiji, Silverex sprej, sudjelovanje u jednodnevnoj radionici Solar Spirita, keramičku šalicu i mušku pamučnu majicu s karikaturom Nikole Tesle te poklon paket Enciana. Imena dobitnika saznajte već sutra!

1. Priušti si tečaj kuhanja u Wine & Gastro Akademiji

kWine & Gastro Akademija jedna je od vodećih gastro institucija u Hrvatskoj, a i u regiji. Tako se u centru Zagreba, u ekskluzivnom prostoru Centra Kaptol, uspješno održavaju edukacijsko-hedonisticki tečajevi na kojima svi zainteresirani mogu učiti, družiti se i uživati u obilju mnogih vinskih i gastro tema.

Ako ste i vi oduvijek željeli naučiti kuhati poput pravog profesionalca, pravo je vrijeme da okušate sreću u našoj rođendanskoj nagradnoj igri. Wine & Gastro Akademija nagrađuje jednog sretnika ili sretnicu vrijednim tečajem kuhanja!

Ako želite osvojiti tečaj kuhanja, u polju za
odgovor na kraju članka upišite naziv ove nagrade (1. Tečaj kuhanja), svoje kontaktne podatke i odgovor na pitanje.

2. Isprobaj Silverex sprej obogaćen ionima srebra

kAkne, ekcem, osip, herpes… sve ove neugodne pojave nas često sprječavaju da zablistamo u svoj svojoj ljepoti. Zato bi Silverex sprej trebao postati nezaobilazno sredstvo njege i antibakterijskog djelovanja na vašoj koži koja se što prije želi osloboditi infekcije. Silverex spreju kredibilitet daje voda obogaćena ionima srebra koja lakše prodire duboko u pore kože, čisti ju i štiti od negativnih vanjskih učinaka.

U našoj rođendanskoj nagradnoj igri možete osvojiti jedan Silverex sprej. Sretno!

Ako želite osvojiti Silverex sprej za lice, u polju za
odgovor na kraju članka upišite naziv ove nagrade (2.
Silverex sprej), svoje kontaktne podatke i odgovor na pitanje.

3. Obnovi energiju na jednodnevnoj radionici Energy in Motion

Želite ostaviti pozitivan dojam na poslu? Osvojiti savršenog partnera? Uživati sami sa sobom, istraživati život, biti omiljeni među prijateljima, biti nezaustavljivi? Za sve to vam je potrebna energija!

kKako biste osjetili visoku razinu fizičke, emocionalne i mentalne energije pravi je trenutak da zaigrate našu nagranu igru. Njome vam Solar Spirit daruje besplatno sudjelovanje u jednodnevnoj radionici Energy in Motion koja će se održati u nedjelju, 25. rujna od 10:00 do 13:00 sati.

Ako želite osvojiti sudjelovanje u radionici Energy in Motion, u polju za
odgovor na kraju članka upišite naziv ove nagrade (3.
Solar Spirit), svoje kontaktne podatke i odgovor na pitanje.

4. Upoznaj hrvatske izume kroz jedinstvene ilustracije Lane Hudine

Serija ilustracija “”Hrvatski izumi”” zagrebačke dizajnerice Lane Hudine nastala je sa željom da se ljude upozna s raznolikim izumima koje su Hrvati osmislili, a danas nam uvelike olakšavaju život.

ljVećina ljudi, bilo stranaca ili Hrvata, zna nekoliko osnovnih izuma ili izumitelja kao što su Nikola Tesla i Kravata. No postoji još cijeli niz izuma koji su sasvim nepoznati našoj javnosti, a naročito turistima. Cilj cijelog projekta je simpatičnim karikaturama promovirati Hrvatsku baštinu i znanje koje posjedujemo, a originalnošću crteža i hrvatski brand.

Danas vam poklanjamo keramičku šalicu s likom Ante Šupuka i mušku pamučnu majicu s karikaturom Nikole Tesle.

Ako želite osvojiti keramičku šalicu i mušku pamučnu majicu s karikaturom Nikole Tesle, u polju za
odgovor na kraju članka upišite naziv ove nagrade (4. Lana Hudina
), svoje kontaktne podatke i odgovor na pitanje.

5. Slijedi svoju prirodu uz Encian

Dugogodišnje iskustvo tvrtke Encian jamči potrošačima da će njihove želje i potrebe biti uočene i pretvorene u kvalitetne proizvode kojima se može vjerovati. Zahvaljujući ugovornoj suradnji, tvrtka ima razvijenu proizvodnju tableta, kapsula, gelova, krema i tinktura u našoj zemlji, prema ISO i HACCP standardu. Na taj način proizvodi mogu biti istovremeno i povoljni i kvalitetni.

lU Encianovom poklon paketu se nalaze sljedeći proizvodi: Fire orange – Vatrena naranča (dodatak prehrani za mršavljenje i smanjenje masnog tkiva), Fitness kava (dodatak prehrani za mršavljenje), Crvena riža (dodatak prehrani za smanjenje masnoća u krvi), Veneforte gel (potiče cirkulaciju, povoljno djeluje na vene).

Ako želite osvojiti Encianov poklon paket, u polju za
odgovor na kraju članka upišite naziv ove nagrade (5.
Encian), svoje kontaktne podatke i odgovor na pitanje.


kk k k

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo