Psiha

Psiha

Liquid sun – Mlada zelena pšenica

Izuzetno bogat nutritivni sastav odlika je mlade zelene pšenice, superiorne zelene povrtnice ili supernamirnice. Više od 100 mikronutrijenata, 16 vitamina, 90 organskih minerala, 18 aminokiselina te nekoliko stotina različitih enzima, prehrambenih vlakana i klorofila pronalazi se u ovoj zelenoj povrtnici.

Za vas smo pripremili poklon paket koji sadrži:

  • Liquid sun – Mlada zelena pšenica prah – 139,90 kn
  • Liquid sun – Mlada zelena pšenica u medu – 49,90 kn

Želite li ovaj dar, odgovorite na naša pitanja i za 7 dana saznajte jeste li sretan dobitnik!

Osim što jača imunitet, djeluje protuupalno i antibakterijski te čisti organizam od štetnih tvari radi čega je iznimno poželjna za siječanjsku konzumaciju. Takav sinergijski sastav mikronutrijenata djeluje kao snažan detoksikator na organizam, te je superiorna alkalna namirnica, čime dovodi organizam u Ph balans, što nam je osobito korisno sada, nakon blagdanskih gošćenja, ali ga i radi svog bogatog nutriitivnog sastava ujedno i hrani i djeluje pozitivno na imunitet.

Mladu zelenu pšenicu sa hrvatskih polja možete pronaći u ekološkim dodacima prehrani Liquid sun i dolaze u tri oblika – prahu, kapsulama i integrirana u krem med, a ono što ih izdvaja od ostalih dodataka prehrane poseban je uzgoj. Uzgaja se u Gorskoj Hrvatskoj, na tlu iznimno bogatog mineralnog sastava što ju čini dodatno snažnom jer pšenica ima mogućnost apsorpcije maksimalnog udjela minerala iz tla u kojem raste, pa je između ostaloga i kvalitetan izvor željeza, sadrži ga čak pet puta više nego špinat. List pšenice za Liquid sun se reže i ubire ručno, u fazi kada je biljka na vrhuncu vegetativnog razvoja i kada je koncentracija vitamina, proteina i klorofila najveća. Poseban naglasak je na ekološkom i domaćem uzgoju bez uporabe umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida i obrada po metodologiji sirove hrane kako bi se očuvale sve njene vrijednosti, najbliže onima u svježem stanju.

Liquid sun – Mlada zelena pšenica u medu i prah Mlade zelene pšenice izvrsni su saveznici u ovo zimsko vrijeme, kao prevencija te u borbi protiv bolesti i prehlade, ali i tijekom cijele godine za tjelesni balans i očuvanje imuniteta!

Mlada zelena pšenica – Nježna, a snažna!

www.liquidsun.com.hr

www.facebook.com

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo