Psiha

Psiha

Menart ti poklanja paket odlične glazbene zabave!

Album “Radio Luksemburg u boji” sadrži 10 pjesama pretežno ljubavne tematike, a na albumu TBF-a “Nostalgično Fantastično” nalaze se njihovi najpoznatiji hitovi. Troje čitatelja osvojit će ova dva CD-a i uživati u odličnoj glazbi. Sretnim dobitnicima će Menartov paket uskoro stići na kućnu adresu!

Radio Luksemburg u boji

Kada bi se stavilo na papir sve što je prethodilo stvaranju albuma prvijenca Radija Luksemburg “Radio Luksemburg u boji” dobili bismo literarni uradak po uzore na one ruske iz 19. stoljeća. Putovanje je započelo u Zagrebu još prije četiri godine, a završilo čak preko oceana. Singlovi s albuma za to su vrijeme zasluženo osvajali visoka mjesta na svim top listama radio postaja – sigurno vam iz glave još ne izlazi hit singl “Ako nemam te” .

menartAlbum je sniman pod budnim okom producenta Srđana Sekulovića Skansija koji, osim producentske uloge, na albumu ima i punopravan status člana banda te autora. Nakon prošlogodišnje selekcije pjesama i prvih snimaka, album je miksan tijekom 2011. u NLO studiju Zagreb. Tijekom tog razdoblja band je snimao materijale, ali i djelomično promijenio postavu, pa čak i ime banda.
Trnoviti put do zvijezda odveo ih je i u Ameriku. Tamo je album prošao finaliziranje i mastering u najboljim studijima Bostona (SAD) kod Jay Frigoletta, koji je iskustvo stekao radeći s velikanima poput Alice in Chains, Black Eyed Peas, Oasis, INXS i mnogim drugima. Radio Luksemburg je na albumu ugostio i Davorina Bogovića na pjesmi “Idu dani”.
Nakon te suradnje na pred singlu, uslijedio je bum s možda najemitiranijom pjesmom 2011. godine – “Ako nemam te”. Status ljubimaca radijskih etera potvrdili su i aktualnim singlom “Tvoje boje”.

Album “Radio Luksemburg u boji” sadrži 10 pjesama pretežno ljubavne tematike.

TBF

The best of albumom “Nostalgično Fantastično” Menart je odlučio diskografski proslaviti jednu cijelu dekadu grupe TBF i jednim albumom zatvoriti priču koja je počela 2000. godine sa albumom “Uskladimo Toplomjere”, nastavila se genijalnim albumima “Maxon Universal” i “Maxon Universal Light” te zaokružila završnim dijelom svojevrsne trilogije, ništa slabijim i također nagrađivanim albumom “Galerija Tutnplok”.

menartNa albumu “Nostalgično Fantastično” nalaze se najpoznatiji hitovi s prethodno navedenih albuma, ali i neke pjesme koje do sada nisu puštane u širu distribuciju. Uz njihove prve velike uspješnice poput “Ye’n dva”, “Malo san maka”, na albumu se nalaze i kasniji veliki hitovi “Data”, “Guzice i sise”, “Alles gut” te “Život je lijep” i “Lud za njom“. Tu su i neizostavne svevremene “Nostalgična”, “Smak svita” i “Fantastična”, pjesme koje su TBF lansirale na vrhove top ljestvica, gdje se i danas nalaze. Na album su uvrštene i manje poznate “Pljačka” i “Super gut”, koje u konačnici odlično zaokružuju ovaj hitoidni složenac s potpisom TBF-a.

Album kroz sedamnaest pruža presjek njihova rada u proteklih desetak godina i nudi brojne odgovore na pitanja o fenomenu TBF-a i načinu na koji su široj publici približili tzv. “splićanistiku” te postali svojevrsni antipodi estradno-političkog bofla koji već duže vrijeme vlada Hrvatskom.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo