Psiha

Psiha

Muškarci, jeste li pustili brkove? Vrijeme je za provjeru zdravlja!

Svake godine tijekom studenog milijuni muškaraca širom svijeta puštaju brkove, a sve u svrhu podizanja svijesti i edukacije o raku prostate. Akciji se i ove godine pridružuje poliklinika Synlab koja će jednom pravom muškarcu (40+ godina) omogućiti pregled putem
Synlab+ Man paketa koji sadži i pretragu PSA (prostata specifični antigen) tumorski biljeg za prostatu.

Svi smo se upoznali s akcijom “Movember” koja se provodi tijekom cijelog mjeseca studenog, a sve u svrhu promocije brige o zdravlju muškarca. Rak prostate ubraja se u jedan od najčešćih oblika karcinoma u muškaraca. On je drugi najčešći uzrok smrti od karcinoma u muškaraca, a u većini slučajeva se razvija u onih starije životne dobi.

Synlab+ Man jedan je od paketa pogodnosti u Synlabovim laboratorijima namijenjen muškarcima i zaštiti njihovog zdravlja.

Synlab+ Man – 490 kuna

(sedimentacija, KKS, urin sediment, glukoza, ureja, kreatinin, urat, bilirubin, AST, ALT, GGT, ALP, kalij, natrij, kolesterol, trigliceridi, HDL-kol., LDL-kol., željezo, UIBC/TIBC, CRP, PSA, stolica na okultno krvarenje)

*puna cijena 680 kuna.

Pretrage po povoljnijim cijenama možete obaviti tijekom cijele godine u svim Synlabovim laboratorijima, pa tako i u novootvorenom laboratoriju u Petrovaradinskoj 1.
Synlab+ Man jedan je od paketa pogodnosti u Synlabovim laboratorijima namijenjen muškarcima i zaštiti njihovog zdravlja.

Ako ste muškarac koji je star 40+ godina, ovaj dar je idealan za vas jer se od tada radi i PSA (tumorski biljeg prostata) koji je sastavni dio paketa! Odgovorite na nagradna pitanja te 28. studenog saznajte jeste li sretan dobitnik!

Foto: Shutterstock

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo