Psiha

Psiha

Neven za zimsku njegu i zaštitu ruku

Dio tijela koji je uz lice najviše izložen vremenskim uvjetima su svakako ruke. Upravo stoga darujemo vam 2 poklon paketa s Olival hidratantnom kremom i koncentratom nevena. Sve što trebate je odgovoriti na pitanje na kraju članka.

Olival hidratantne kreme za ruke s nevenom dubinski njeguje kožu, štiti ju i hrani, a povoljno djeluju i na strukturu noktiju jer jačaju i ujedno smanjuju njihovu sklonost pucanju. Za intenzivniju njegu u ponudi je koncentrat za ruke s ekstraktom nevena.

S obzirom da je neven je poznat po svom ljekovitom djelovanju i osim što hidratizira kožu, čini ju mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože te ima antioksidacijsko djelovanje, ističe se kao idealan izbor za zimsku njegu.

Hidratantna krema za ruke sa ekstraktom nevena hrani kožu i izvrsna je za dnevnu njegu, brzo se upija i hidratizira suhu kožu. Ekstrakt nevena sadržan u ovoj prokušanoj formuli obnavlja oštećenu kožu i nokte. Sadržani vitamin E je snažan antioksidant koji neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica. Za intenzivniju njegu u ponudi je i koncentrat za ruke s nevenom koji djeluje do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože ruku. Osim za zimsku njegu, ovaj koncentrat za ruke i nokte idealan je za noćnu njegu.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo