Psiha

Psiha

Novi film “Lav” u kinima CineStara!

Istinita priča o izgubljenom i nađenom životu. Odgovorite na pitanje na kraju članka i uz malo sreće poklanjamo vam 2×2 kino ulaznice za film “Lav” koje možete iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s 15.2., i to isključivo u CineStaru Zagreb (Branimir centar).

To je jedna od onih priča koje uvijek dirnu ljude. Dotakne ono nešto iskonsko u nama kao ljudskim bićima – potrebu da pronađemo dom i saznamo tko smo.

Izvorno ime: Lion

Redatelj: Garth Davis

Žanr: drama

Uloge: Nicole Kidman, Rooney Mara, Dev Patel

Trajanje filma: 118 minuta

Godina: 2016

Država: Australija, SAD, Velika Britanija

Sadržaj filma: 

Petogodišnji Saroo izgubi se na vlaku koji ga odvodi daleko od njegovog doma i obitelji. Prestrašen i zbunjen nađe se tisućama kilometara udaljenoj kaotičnoj Kolkati. Nekako uspijeva preživjeti na ulici i izmaći raznim opasnostima prije nego završi u sirotištu koje i nije baš neko sigurno utočište. Konačno ga usvaja par iz Australije i pronalazi ljubav i sigurnost odrastajući u Hobartu. Ne želeći povrijediti osjećaje svojih usvojitelja, Saroo potiskuje svoju prošlost i želju i nadu da će ipak pronaći svoju izgubljenu majku i brata. No, slučajni susret s grupicom Indijaca budi njegovu potisnutu čežnju. Naoružan s nekoliko uspomena i uz pomoć nove tehnologije poznate kao Google Earth, Saroo kreće u jednu od najizazovnijih potraga modernog doba.

Trailer filma možete pogledati ovdje.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo