Psiha

Psiha

Otputuj u Španjolsku sa ZOM-om!

Vodimo te na glazbenu karavanu Zagrebačkog orkestra mladih 30. listopada u KD “Vatroslav Lisinski”. Pridruži se nezaboravnom putovanju u zemlju sunca i flamenca – Španjolsku, jer te očekuju tri glazbene poslastice Luigija Boccherinija, Georgesa Bizeta i Arriage y Bazole. Saznaj koga vodimo u Španjolsku u ponedjeljak 28. listopada!

“Orkestar s dušom” – Zagrebački orkestar mladih odlazi na glazbeno putovanje koje ne smiješ propustiti i zato spremi svoju putovnicu i spakiraj stvari: dođi u Lisinski u 20 sati i nećeš požaliti.

Tamo te očekuje: noćna glazbena tura Madridom u remekdjelu talijanskog Madriđanina Luigija Boccherinija, najstrastvenija među operama – Carmen u verziji violinističkog virtuoza Pabla de Sarasatea i simfonija “španjolskog Mozarta” Arriage y Balzole. Ili kraće: Nezaboravno glazbeno putovanje u sunčanu Španjolsku koje ćeš još dugo pamtiti!

Orkestrom ZOM-a ravnat će mladi maestro Davor Kelić, a u ulozi solista predstavit će se violinist Tomislav Ištok. Pridruži se “španjolskoj karavani”, ne propusti koncert u srijedu 30. listopada u zagrebačkom “hramu glazbe” – dvorani Lisinski.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo