Psiha

Psiha

Poklanjamo vam 20 darova!

Danas vas daruju Toplice Sveti Martin, Kozmo, dizajner Mladen Grubić, Solgar i Profil. Imena dobitnika saznajte već sutra!

1. Osvježite se u Toplicama Sveti Martin

Ljeto u Toplicama Sveti Martin približava se kraju. Dođite na veliki završni pjena party 3. rujna na ljetnom kupalištu toplica, rasplešite se uz koktel majstore i DJ-a, opustite se uz masažu pod baldahinima, zabavite se na toboganima i bazenima koji će vas vjerno čekati do iduće sezone. Proslavimo kraj ljeta zajedno!

Spa & Golf Resort Sveti Martin i Ordinacija.hr poklanjaju vam pet ulaznica za bazen koje vrijede cijeli dan za dvije osobe i mogu se iskoristiti do 31. prosinca ove godine.

Ako želite osvojiti ulaznice za Toplice Sveti Martin, u polju za odgovor na kraju članka upišite naziv ove nagrade (1. Toplice Sveti Martin), svoje kontaktne podatke i odgovor na pitanje.

2. Budi lijepa uz Kozmo!

Kozmo je najveća hrvatska drogerija koja u šest godina postojanja ima mrežu od 66 prodajnih mjesta i više od 350 zaposlenih.

Kozmo vam poklanja pet beauty poklon paketa s proizvodima dekorativne kozmetike. Među ostalima, tu se nalaze sjenilo za oči, sjajilo za usne, bronzer, anticelulitna krema, putni set četkica za nanošenje šminke i mnoge druge beauty potrepštine.

Ako želite osvojiti poklon paket Kozma u polju za
odgovor na kraju članka upišite naziv ove nagrade (2. Kozmo), svoje kontaktne podatke i odgovor na pitanje.

3. Osvoji dizajnerski nakit Mladena Grubića

Svojim radovima dizajner Mladen Grubić želi približiti i osvježiti daleku prošlost, koja je i više nego inspirativna: od Staroga Rima, Elizabete I, Carske Rusije, Aristokracije, tradicije Jadranskih otoka, afričkih plesača… Posebna usluga: Izrada nakita prema vašoj odjeći, nakit za vjenčanja i posebne prigode…

Spoj povijesti civilizacija i presavršene prirode koja nas okružuje njegov je inspirativni cod.

Osim u galerijama na Cresu, Pagu, u Novalji i Zagrebu, nakit Mladena
Grubića možete vidjeti i na njegovom Facebook profilu.

Mladen Grubić jednoj sretnici poklanja narukvicu “Color sateliti” koja je izrađena od murano perli sa spojevima mesinga i medaljonom paške čipke.

Ako želite osvojiti narukvicu Mladena Grubića, u polju za
odgovor na kraju članka upišite naziv ove nagrade (3. Mladen Grubić), svoje kontaktne podatke i odgovor na pitanje.

4. Snizite razinu masnoću u krvi uz Solgar

Fitosteroli su biljni steroli koji svojom kemijskom strukturom i metaboličkom aktivnošću sliče kolesterolu. Upravo se na toj sličnosti u građi molekula temelji njihov mehanizam djelovanja pri regulaciji metabolizma masti u organizmu.

Fitosteroli se s kolesterolom natječu za prijenosno mjesto na receptorima u crijevu te tako sprječavaju vezanje i, posljedično, apsorpciju kolesterola. Također, zbog manje koncentracije kolesterola u cirkulaciji u tkivima dolazi do pojačane ekspresije LDL receptora što dodatno smanjuje koncentracije LDL u krvotoku i njegovo štetno odlaganje u krvnim žilama.

Osim povoljnog djelovanja na metabolizam masti, manje poznati učinci povezuju fitosterole i sa sprječavanjem razvoja benigne hiperplazije prostate, te apoptozom u slučajevima maligne alteracije u tkivima prostate, dojke i kolona. Solgarov Phytosterol Complex 1000 mg sadrži četiri najvažnija sterola porijeklom iz biljaka: beta-sitosterol, stigmasterol, kampesterol i brasikasterol koji sinergijskim djelovanjem učinkovito doprinose boljoj regulaciji masnoća u krvi, pa time mogu smanjiti rizik za nastanak kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih bolesti.

Pet sretnika ima priliku osvojiti po jednu bočicu Phytosterol Complexa koja sadrži 100 tableta.

Ako želite osvojiti Solgarov Phytosterol Complex 100 mg, u polju za
odgovor na kraju članka upišite naziv ove nagrade (4. Solgar), svoje kontaktne podatke i odgovor na pitanje.

5. Bestselleri Profila

Profil vam poklanja ukupno četiri svoja hita: dva primjerka knjige Janet Street-Porter “Ne daj da te s**onje poraze” i dva primjerka najvećeg turskog bestsellera “Njeno ime: Aylin” Ayse Kulin.

Janet Street-Porter: Ne daj da te s**onje poraze

Nakon hit-manifesta Život je j**eno kratak, u svojoj drugoj knjizi Janet Street-Porter kreće u obračun s mentalitetom krda koji je zahvatio zapadnjačku srednju klasu.

Jeste li primijetili da neprestano dobivamo upute kako se odijevati, što jesti, kako vježbati, kako štedjeti vodu, za koga glasati… Bismo li mogli živjeti bez svega toga? Zadržite zdravlje i zdrav razum, savjetuje Janet, zanemarite reklame, političare i medije.

Razvijte vlastita životna pravila – uzgajajte svoje povrće, kupujte rabljenu odjeću, povremeno budite nedostupni, okružite se vjernim prijateljima, napravite provod od večeri kod kuće… i prije svega – razmišljajte, razmišljajte, razmišljajte! Kako kaže Janet, izbor je vaš, jer samo su dva načina za prolazak kroz život – vlastiti način i krivi način.

Ayse Kulin: Njeno ime: Aylin

“Njeno ime: Aylin” je uzbudljiv roman o neobičnoj i hrabroj ženi koja se ne boji živjeti punim plućima i koja je zbog toga spremna rušiti brojne konvencije patrijarhalnog turskog društva, ali i onog američkog. Zbog ljubavi, ali i da bi dokazala da je žena ravnopravna muškarcu u svim područjima ljudskog djelovanja, Aylin prihvaća i najteže životne izazove. Ayse Kulin napisala je roman koji je postao jedan od najvećih turskih bestselera – u toj je zemlji doživio više od 90 izdanja i prodan je u 500.000 primjeraka.

“Nakon završetka Američke ženske gimnazije u Istambulu, Aylin putuje u Pariz kako bi tamo nastavila školovanje. Njen život nakon toga, pun proturječnosti, protekao je munjevitom brzinom. Udala se za libijskog princa i postala princeza. Završila medicinu i postala psihijatrica.

Ponovno se udavala, ali su joj dosadili brakovi, postala je časnik američke vojske s činom pukovnika… Ovo je knjiga o istinitoj i burnoj životnoj priči Aylin Devrimel”.

Ako želite osvojiti Profilovu knjigu, u polju za
odgovor na kraju članka upišite naziv ove nagrade (5. Ne daj da te s**onje poraze ili 5. Njeno ime: Aylin), svoje kontaktne podatke i odgovor na pitanje.

 

undefined

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo