Psiha

Psiha

Poklanjamo vam dozu prirodne energije Energypip!

Foto: Shutterstock

Poklanjamo vam 5 paketa Energypipa, prirodnog proizvoda od meda i kofeina iz ekstrakta sjemenki guarane, ekstrakta plodova acerole te biljnih ekstrakta i arome naranče koji će vam podići energiju!

Najstariji proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj, tvrtka PIP d.o.o. na tržište donosi prirodan proizvod od meda koji podiže koncentraciju, budnost i organizmu vraća svježinu.

Riječ je o Energypipu, prirodnom proizvodu koji, osim meda, sadrži i kofein iz ekstrakta sjemenki guarane, ekstrakt plodova acerole, biljne ekstrakte i aromu naranče.

Uz svoje poznate pozitivne učinke na organizam, med je brzi nosač svih sastojaka do stanica organizma. Za razliku od kofeina iz kave, kofein iz guarane se oslobađa puno sporije, njegov učinak se brzo osjeti, dugotrajniji je, a traje i do nekoliko sati.

Vitamin C sadržan u plodovima acerole doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Energypip je namijenjen vozačima kojima je potrebna pojačana koncentracija, učenicima i studentima pred ispitnim rokovima ili kod izraženih sportskih aktivnosti, ali i svima ostalima koji osjećaju bitan pad energije, umor i iscrpljenost. Proizvod je prirodan, ne sadrži konzervanse niti umjetna bojila.

Cijeli sadržaj vrećice potrebno je postupno otapati u ustima, a preporučuje se konzumiranje do tri vrećice dnevno. Jedna vrećica sadrži 40mg kofeina.

Proizvod se ne preporučuje trudnicama ni djeci.

Energypip je dostupan u pakiranju od 3 vrećice po 12 g u dm-u, Mülleru, ljekarnama i PIP trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 20 kn.

Više informacija o PIP proizvodima pronađite na web stranici

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo