Psiha

Psiha

Poklanjamo vam vikend na moru!

Mi u Ordinaciji znamo kako ste marljivo radili svih ovih mjeseci (što na poslu, a što kod kuće) i zaslužili jedan pravi odmor iz snova, vikend na moru s boljom polovicom! Upravo zato ćemo jedan par darovati vikendom u apartmanima Viola u zelenoj zoni Medulina! Vi birate točno koji vikend želite ljetovati u rujnu, a mi biramo – vas!

Gdje vas vodimo?

Vaš domaćin je obitelj Okadar, koja vodi apartmane Viola u mirnoj i zelenoj zoni Medulina. Ovi su apartmani dovoljno udaljeni od gradske vreve i prometa kako biste mogli uživati u mirnom odmoru te u neposrednoj blizini jedinstvene medulinske crkve iz 19. stoljeća.

Vodimo vas na produljeni vikend koji uključuje tri noćenja
s doručkom za
dvije osobe, jednu degustaciju domaćih vina i likera te jedan izlet brodom –
Medulinska Riviera, uklučujući park prirode, otoke i uvale oko Medulina. Sjajno, zar ne?!

Smještaj je koncipiran u dvije nasuprotne kuće s apartmanima i sobama koje mogu ugostiti dvije do pet osoba. Sve sobe su klimatizirane i opremljene kuhinjom, balkonom/terasaom, kupaonicom, digitalnom satelitskom televizijom i parkirnim mjestom, a bežični je internet također na raspolaganju. Svim se gostima nudi mogućost švedskog doručka na ugodnoj terasi te korištenje zajedničkog bazena. Domaćini, klima, ugođaj čarobne Istre, niz različitih apartmanskih opcija i visoki standard kvalitete upotpunjuju ponudu apartmana Viola! Otkrijte zašto!

Viola

Slobodno se obratite obitelji Okadar vezano za upit oko smještaja. Naravno, cijene su povoljnije u postsezoni, kada gužva malo “popusti”. Više o samom smještaju pročitajte OVDJE i pogledajte fotografije iz naše fotogalerije.

Bogata ponuda čarobne Istre

Uživajte u mediteranskoj klimi, izvornim ljepotama Istre, ali i bogatom noćnom životu, finoj kapljici i ukusnim delicijama specifičnim za ovo podneblje! Istra je sinomim za kulturu i sport, sa zbivanjima na međunarodnom planu. Tijekom cijele godine razna događanja održavaju se u regiji: glazbeni i filmski festivali, koncerti, sportska natjecanja (npr. ATP Umag), a bogati kulturni život Istre dodaje novu dimenziju posjetiteljima.

Ako ste gost Medulina, sigurno vam neće biti dosadno, osobito ako ste
poduzetnijeg duha. Ljepote Jadranskog mora i podmorja moći ćete
istraživati tijekom cijele godine. Uz floru i faunu mora sakrivenu uz
podvodne grebene i spilje dostupan će vam biti i utihnuli svijet
potonulih brodova.

Viola

Ronilački centri dobro su opremljeni za organiziranje i vođenje ronjenja na raznim atraktivnim lokacijama i za asistenciju pri ronjenju. Ljeti organiziraju škole ronjenja, a mogu prihvatiti i veće grupe ronilaca.

Za bezbrižan odmor prepustite se obitelji Okadar u apartmanima Viola!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo