Psiha

Psiha

Precizna analiza oka inovativnim uređajem “iProfiler”

Želite znati u kakvom su vam stanju oči te koje su najbolje naočalne leće za vas? Optika Ghetaldus u Ban centaru daruje pet sretnih čitatelja pregledom inovativnim mjernim uređajem “iProfiler”. Odgovorite na pitanja i 10. studenoga saznajte hoće li vaše oči biti precizno analizirane!

“iProfiler” inovativni je mjerni uređaj koji visokom preciznošću analizira ljudske oči. Na temelju nalaza utvrđuje nedostatke vida (korekciju). Radi se o prvom multifunkcionalnom i potpuno automatiziranom Keratografu i Autorefraktometru iz kuće Carl Zeiss Vision, zasnovanom na uporabi tehnologije frontalnih valova.

Bolji vid noću, bolji kontrast i bolja procijena udaljenosti

No to nije sve – ovaj pregled omogućava i izradu najboljih naočalnih leća. Najboljih jer ćete pomoću njih noću vidjeti jednako dobro kao i danju. “i.Scription” naočalne leće jedne su od najpreciznijih leća na tržištu. Prilagođavaju se svijetlu i čine vaš vid savršenim bez obzira na vanjske utjecaje. Osim što ćete imati bolji vid noću, uživat ćete u boljem kontrastu i izražajnijim bojama. Ovim naočalnim lećama bolje ćete procijeniti udaljenost. To je iznimno važno noću, kada već oslabljeni vid slabi još i više.

i.Profiler može otkriti i mrenu!

Pregled i.Profilerom vrlo je jednostavan i neće vam oduzeti puno vremena. Jednim pogledom očitat će se stanje vašeg suznog filma, topografija oka (mjeri zakrivljenost oka), keratometrija i dioptrija. Njime se čak može otkriti i mrena. Nakon objektivne analize vašeg oka, napravit ćemo vam subjektivni pregled, te unijeti svoje parametre u i.Profiler. Nakon tog postupka, mjerni uređaj vrhunske tehnologije izračunati će i preporučiti dioptriju ali i reći vam možete li, na temelju analize, dobiti i.Sription naočalne leće.

80 posto korisnika i.Scription tehnologije uživa u boljem vidu, a njih 60 posto potvrdilo je bolji noćni vid

Posjetite Ghetaldus Ban centar i naručite se na pregled i.Profilerom. Vrhunska tehnologija u službi savršenog vida. Više informacija potražite i na facebook stranici!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo