Psiha

Psiha

Proslavi Valentinovo uz poklon Mozaika!

Uz kupnju više od 20 popularnih naslova u Mozaikovim knjižarama dobiješ gratis naslov Ljubav – 1000 antologijskih aforizama. Troje naših čitatelja dobit će ovu knjigu na dar. Imena dobitnika saznaj u četvrtak, 16. veljače.

aforizmiOd 7. veljače Mozaik knjiga započeo je s obilježavanjem Dana zaljubljenih akcijom Proslavite Valentinovo u kojoj uz kupnju više od 20 popularnih naslova dobivate gratis naslov Ljubav – 1000 antologijskih aforizama. Velika akcija u najromantičnijem mjesecu u godini trajat će do 15. veljače u Mozaikovim knjižarama u cijeloj Hrvatskoj.

Odabrani beletristički i publicistički naslovi idealan su dar za Valentinovo, ali i za sve ljubitelje dobrog štiva. U akcijskoj ponudi tako se nalaze odabrani ljubavni romani kao i priručnici o seksu, ljubavi i vezama.

Mjesec zaljubljenih već tradicionalno obilježavamo ponudom odabranih naslova po popularnim cijenama jer vjerujemo kako je dobra knjiga najljepši poklon – bilo da darujete sebe ili drugog. Nadamo se da će ova akcija privući mnogobrojne zaljubljene, koji će prepoznati jedinstvenu priliku, ali i one koji prepoznaju vrijednost dobre knjige”, ističe voditeljica marketinga Mozaika knjiga Maja Kecerin.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo