Psiha

Psiha

Spas za ljetne vrućine: fiksirajte šminku našim darom i osigurajte velike usne!

Koji je vaš savjet za preživljavanje ljetnih vrućina? Obavezno navedite želite li fiksator šminke ili povećivač usana na dar.

Hean sprej za fiksiranje šminke proffesional line dizajnirali su profesionalni šminkeri i predstavlja rješenje za svaki ljetni look, a ujedno make upu daruje dugotrajnost i svježinu izgleda.

Riječ je o bezbojnom make up fiksatoru u spreju koji se raspršuje poput fine maglice. Licu daje nevidljivi zaštitni sloj koji osigurava postojanost šminke i sprječava njegovo razmazivanje. Izvrsno prijanja na sve tekuće podloge (puder, BB krema, CC krema, mineralni puder…). Više o njemu pročitajte u našem članku: Postojana šminka tijekom ljeta i veće usne su moguća misija!

Pune, senzualne usne jedan su od glavnih atributa ženstvenosti, a povezuje ih se i s ljepotom i atraktivnošću. Lijepo oblikovane usne od sada se može lako i jednostavno postići uz beauty pomagalo Hello Beauty Full Lips. Riječ je o potpuno prirodnom povećivaču usana koji je istovremeno jednostavan i praktičan za korištenje, jeftin i bezbolan, a u svega nekoliko sekundi čini usne ljepšima i punijima. Efekt koji postiže mogu biti i do pet puta veće usne!

Razne inačice povećivača usana već su duže vrijeme jedan od glavnih beauty hitova u svijetu i efikasan trik za brzo i prirodno povećanje usana. Povečivać usana razvio je hrvatski brend Hello Beauty. Ovaj 2u1 model ima dva otvora, manji i veći, te je stoga prilagodljiv različitim oblicima i veličinama usana.

Funkcionira na principu vakuma. Povećivač usana prislanja se na usne i stvara vakum koji će u svega nekoliko sekundi povećati usne do željene punoće i veličine.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo