Psiha

Psiha

Što je dobar seks? Osvoji knjigu i otkrij!

Ako ste se oduvijek pitali što je dobar seks te ima li seksa i nakon ljubavi, pravi je trenutak da si, uz malo sreće, priskrbite knjigu Aleksandra Štulhofera i odgovore na spomenuta pitanja saznate iz prve ruke.

Prva popularno-znanstvena knjiga najpoznatijeg hrvatskog seksologa Aleksandra Štulhofera pod nazivom “Što je za mene seks” zbirka je kolumni objavljenih u Cosmopolitanu tijekom tri godine.

k                        Aleksandar Štulhofer

Zanimljive teme koje se kriju iza još zanimljivijih naslova daju odgovore na brojna pitanja kao što su: Što je dobar seks, ima li seksa i nakon ljubavi, kakva je veza između seksa i emocija te na još mnoga druga.

Sve one govore o seksu, ali ne i samo o seksu. Priče su to koje propituju naše stavove, običaje i navike, predrasude i uvjerenja, bave se odnosima između dvoje ljudi, pričaju o povjerenju, bliskosti, prepuštanju, užitku.

O tome kako smo istodobno i snažni i senzibilni i ranjivi, o tome koje nam se stvari sviđaju te kako to da nam se nešto sviđa s nekim osobama, a s drugima ne. Potiču nas da razmišljamo o rušenju postavljenih granica i zadanih okvira te o propitivanju društvenih normi i predrasuda.

Ovo nije knjiga koja će vam reći kako se ponašati u kojem trenutku, ali će vas potaknuti da razmišljate o sebi, svojim postupcima, zadovoljstvima užicima i o ljubavi.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo