UHU pomaže i Ledenom dobu da se spasi od nestanka planete Zemlje - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

UHU pomaže i Ledenom dobu da se spasi od nestanka planete Zemlje

Najnovija 3D animirana avantura popularnog serijala Ledeno doba-veliki udar ovog puta donosi niz nevolja, te prijeti nestankom planeta Zemlje. No, UHU i Ordinacija.hr daruju Vas s tri paketa UHU ljepila koji će vas i vaše malene spasiti od svakog prijeloma u svijetu!

Scratastrofu je pokrenula vjeverica Scrat u namjeri da sačuva svoj žir, a to će natjerati poznate likove serijala Manny, Sid i Diega da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i još jedno egzotično putovanje. Iako će putem sresti mnogo novih lica, sabljozubi tigar Diego, ljenjivci Sid i Brooke, te mamut Manny, odlučili su ove godine uljepšati školarcima novu školsku godinu. Junaci iz novog nastavka animiranog filma Ledeno doba: Veliki udar „zalijepili“ su se za UHU ljepila u stiku, te će tako uljepšati novu školsku sezonu mnogim školarcima. 

UHU kao lider u školskoj kategoriji, svake godine ostvaruje novu suradnju s vodećim filmskim kompanijama korištenjem licenci. Ove godine UHU predstavlja Back to school na jedinstven način kroz licencu novog animiranog filma Ledeno doba: Veliki udar i proizvode s likovima iz istoimenog animiranog filma, a sve kako bi školsku sezonu učinio još zanimljivijom.

Snažan, brz, postojan – još bolji UHU stik 

Za čvršće i brže lijepljenje, nova i snažnija UHU formula zadovoljit će potrebe svakog kreativca jer omogućuje još više zadovoljstva prilikom lijepljenja. Glatko klizi preko svih vrsta papira, ostavljajući idealnu količinu ljepila za najbolji učinak lijepljenja. UHU kao društveno odgovorna kompanija brine za okoliš, stoga novo UHU ljepilo u stiku sadrži čak 98% prirodnih sastojaka (uključujući vodu), dok je spremnik napravljen od 50% reciklirane plastike. Jedinstveni čep s navojem osigurava dugotrajnost ljepila sprečavajući sušenje. Formula bez otapala se lako ispire vodom te čini UHU ljepilo u stiku odličnim izborom za uporabu u školi, uredu i kući.

UHU ljepila danas predstavljaju nezaobilazni dio školskog pribora, te su UHU ljepila prisutna u više od 120 zemalja, a koristi ih više od 600 milijuna potrošača diljem svijeta.

UHU i Ordinacija.hr daruju Vas s tri paketa UHU ljepila koji će vas i vaše malene spasiti od svakog prijeloma u svijetu! Paketi sadrže: stick ljepilo, vrećicu za tjelesni, ravnalo i svjetiljku u sticku.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo