Psiha

Psiha

Vaše desni krvare?

Dva sretna čitatelja koji odgovore na nagradno pitanje Curaprox nagrađuje vrijednim i korisnim paketićem! Imena sretnih dobitnika saznajte 29. travnja!

Curaprox vas nagrađuje s ovim proizvodima!

• 1 x Zubna četkica Curaprox CS 5460 ultra soft
Najmekša i najnježnija četkica na tržištu, s čak 5.460 izvanredno tankih i gusto raspoređenih CUREN® vlakana, koje će spriječiti oštećenje desni te učinkovito dosegnuti i očistiti sva kritična mjesta u usnoj šupljini.

1 x Zubna pasta Curasept ADS 712 s 0,12% klorheksidin diglukonata – 75 ml
Zubna pasta u gelu za kemijsku kontrolu plaka. Preporučuje se prije i poslije svake intervencije liječenja zuba, za zaštitu desni, kao i osobama koje imaju problema s krvarenjem desni. Preporučena uporaba do dva mjeseca.

1 x Međuzubna četkica Curaprox CPS “prime” 07
Curaprox »prime« međuzubne četkice imaju tanku i iznimno čvrstu žičanu jezgru, koja omogućava jednostavniji ulaz u međuzubni prostor, a duga i tanka vlakna popunjavaju međuzubni prostor u potpunost. Curaprox međuzubne četkice ne traumatiziraju zubno meso i sigurne su za uporabu. CPS »prime« 07 četkica koristi se za prostore veličine između 0,7 i 2,5 mm. Savjetujemo da uvijek koristite primjerenu veličinu međuzubne četkice te nikako nemojte na silu gurati četkicu u međuzubni prostor, jer bi to moglo uzrokovati oštećenja desni.

3 x Tekućina za ispiranje usne šupljine Curasept ADS 220 s 0,2 % klorheksidin diglukonata – 12 ml
Tekućina za usta Curasept ADS s formulom sprječava obojenje zuba i promjenu okusa. Sadrži 0,20 % klorheksidin diglukonata i koristi se za kemijsku kontrolu plaka prije i poslije kirurških intervencija. Ne sadrži alkohol, ne peče i ne isušuje sluznicu usne šupljine. Preporučuje se za kratkotrajnu intenzivnu uporabu do dva tjedna primjene.

Savjeti iz Curaproxa

Zaboravite na krvarenje desni u samo četiri koraka:

1. Uzmite najnježniju i najmekšu četkicu za zube Curaprox CS 5460 ultra soft
2. Na četkicu nanesite manju količinu zubne paste Curasept ADS 712 s 0,12% klorheksidina (otprilike veličine zrna graška) te četkajte laganim, malim kružnim pokretima od linije ruba desni prema zubu (pravilnu tehniku četkanja zuba pogledajte na YouTube kanalu: Curaprox Hrvatska)
3.
Nakon četkanja zuba s CS 5460, očistite svoje međuzubne prostore s međuzubnim četkicama.                                                                                                                                  Ne zaboravite da je prostor između svakog pojedinog zuba različit te da u svakom treba upotrijebiti međuzubnu četkicu odgovarajuće veličine. Pravu veličinu međuzubne četkice odabrali ste kada ona u međuzubni prostor lako ulazi te ga svojim vlaknima ispunjava u potpunosti (pravilnu uporabu međuzubne četkice pogledajte na na YouTube kanalu: Curaprox Hrvatska)
4. Nakon čišćenja međuzubnih prostora s međuzubnom četkicom, napravite finalni korak te isperite usnu šupljinu s tekućinom Curasept ADS 220 koja će pomoći u sprječavanju nastanka zubnih naslaga i zaštiti vaše desni.

Više o cjelokupnom CURAPROX asortimanu potražite na www.albidus.hr te www.zdrav-osmijeh.com.

Slike proizvoda se nalaze u galeriji i simbolične su.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo