Psiha

Psiha

Vodimo te na “druženje” s Glumicama u KNAP

Smisao predstave “Glumice i to” kazališta KNAP je podsjetiti vas kako se životu nasmijati u lice! Recite mu glasno: “HA!”. Poklanjamio 2×2 ulaznice za predstavu 23. travnja (s početkom u 20 sati).

O predstavi Glumice i to

Bile jednom četiri djevojke, prijateljice. Ništa nisu radile. Posla nije bilo ni za crno pod noktom. Zato su skidale sitcome s neta i smijale se, smijale. No, onda je na snagu stupila ACTA i djevojke su pale u depresiju. Zatim su se trgnule i odlučile same i neovisne napraviti – predstavu. Za to su školovane! I to ne bilo kakvu predstavu! Bit će to duhovita uspješnica o njima samima, o sjaju i bijedi glumačkog posla, o nepodnošljivoj težini mladog života. Budimo realni, odlučile su napraviti hit!

Jesmo li dovoljno snažni da izdržimo pritisak okoline?

Glumice i to

Međutim, je li moguće ostvariti veliku kazališnu uspješnicu kad vas usput ostavi dečko ili odje*e je*ač, ako sumnjate u izbor životnog poziva, ako svi očekuju da se skrasite i rađate, ako mrzite kolege jer su smušeni, ulizice, control freakovi ili sveznalice, ako vam se svijet u kojem živimo gadi?! Zbog takvih životnih nepogoda, nismo sigurni hoće li djevojke uspjeti u svom naumu da naprave novu HIT predstavu.

Jesu li dovoljno jake da izdrže pritisak okoline? Možda samo uspiju shvatiti da je najvažnija stvar na svijetu pravo prijateljstvo koje nas grije i nasmijava čak i kad nam isključe struju i plin, kad nam ne lajkaju statuse, kad nas ne otkrije Pedro Almodovar, kad nas drugi ne razumiju…

Smisao ove predstave je podsjetiti vas kako se životu nasmijati u lice!

Režija: Dunja Fajdić, Amanda Prenkaj, Ivana Horvat i Petra Kurtela
Glume
: Amanda Prenkaj, Ivana Horvat, Dunja Fajdić i Petra Kurtela

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo