Psiha

Psiha

Vodimo te na koncert grupe Boa ili ti darujemo CD – biraj!

Boa je prošle godine odlučila nastaviti svoj kreativni put i sada se vraćaju na scenu u punom sjaju – najavljuju novi album “VII” (Sedam) i dva koncerta, u Rijeci i Zagrebu! Mi ti poklanjamo njihov novi CD ili dvije ulaznice po dobitniku za koncert u zagrebačkom Aquariusu za petak 18. svibnja u 21:00.

grupa boaO koncertu

Boa je prošle godine odlučila nastaviti svoj kreativni put i sada se vraćaju na scenu u punom sjaju – najavljuju novi album “VII” (Sedam) i dva koncerta, u Rijeci i Zagrebu!

Prvi koncert održat će se u Rijeci u Stereo dvorani, u subotu 12. svibnja 2012 u 21:00!
Ulaznice za riječki koncert možete kupiti od subote, 28. travnja u Tunelu i Dallas music Shopu u Rijeci po pretprodajnoj cijeni od 40 kn. Cijena ulaznice na ulazu u klub: 50 kn
U zagrebačkom Aquariusu nastupit će u petak 18. svibnja 2012. u 21:00!
Ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti od subote, 28. travnja, na svim prodajnim mjestima Eventima ili putem www.eventim.hr po pretprodajnoj cijeni od 50 kn. Cijena ulaznice na ulazu u klub: 60 kn.

O albumu

Album “VII” (Sedam) vam donosi deset novih pjesama, nudi autentični Boin zvuk, a boa grupaproducent albuma je Mladen Malek. Do sada su objavljena dva službena singla “Pijavice“ i “Fake“. Posljednji i prije svega vrlo plesni singl “Fake“ autorski i aranžerski su potpisali članovi Boe; Mladen Puljiz, Mladen Malek i Slavko Remenarić, a sadašnje reakcije govore da je riječ o izvrsnoj pjesmi nalik onima s prvih albuma. Uz izlazak albuma grupa Boa se odlučila i “koncertno” odužiti svima koji su godinama nestrpljivo čekali njihov povratak, a time će obilježiti i 30 godina njihovog stvaralaštva!

Sve o najavama, događanjima, koncertnim i ostalim aktivnostima Boe možete saznati na:
www.grupaboa.com (službena web stranica)
http://www.facebook.com/grupa.boa (službena Facebook stranica)
http://booking.menart.hr/

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo