Vodimo te na međunarodnu konferenciju o obrazovanju! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Vodimo te na međunarodnu konferenciju o obrazovanju!

U Zagrebu će se 20. i 21. rujna održati međunarodna konferencija o suvremenom obrazovanju na kojoj će predavanja održati vodeći znanstvenici iz područja edukacije. Cilj ove konferencije je potaknuti dijalog o budućnosti obrazovanja, a Ordinacija.hr dvoje čitatelja daruje s jednom ulaznicom!

U nastavku saznajte kako baš vi možete prisustvovati ovoj konferenciji!

Škola za sutra

Barunica dr. prof. Susan Greenfield posebna je gošća
konferencije “Škola za sutra – Od mozga do uma”

Konferencija “Škola za sutra – Od mozga do uma” dovodi u Zagreb neke od najpoznatijih znanstvenika iz područja edukacije te otvara pitanja kako oblikovati obrazovanje koje će pratiti promjene koje se događaju u društvu i svijesti pojedinaca tijekom procesa odrastanja i usvajanja znanja.

O važnim pitanjima odgoja i obrazovanja govorit će se u Zagrebu 20. i 21. rujna, u sklopu međunarodne konferencije “Škola za sutra – Od mozga do uma”. Na konferenciji sudjeluje barunica Susan Greenfield, sa Sveučilišta u Oxfordu, vodeća znanstvenica na području istraživanja fizičke osnove svjesnosti te Alzheimerove i Parkinsonove bolesti. Tu su i Slavica Bašić sa Sveučilišta u Zadru, Anne Mangen, sa Sveučilišta Stavanger, David Brierley i Marry Barrat-Due, s fakulteta Rudolf Steiner u Oslu, Tobias Richter, Beč i Jasna Held, Dubrovnik.

Konferencija će se održati u Zagrebu, 20. i 21.9. u velikoj dvorani Fakulteta elektrotehnike i računarstva,
Unska 3.

Pročitajte intervju s barunicom Susan Greenfield: Kako bolje razumjeti svijet 21. stoljeća? te intervju s prof. dr. sc. Slavicom Bašić: “Zadaća učitelja je stvaranje okoline za razvoj individualnih potencijala”.

Više informacija potražite na stranici braintomind.com.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo