Zaštiti kožu L`Erbolario kremom s uljem zlatne palme!

koza, sunce, zastita, ljeto, krema, njega

Ako su, uz sunce i more, opekline vaš obavezni ljetni "dodatak" - vijeme je da isprobate L`Erbolario kreme za zaštitu od sunca! Poklanjamo vam tri primjerka s uljem zlatne palme.

Koža je organ koji se redovito i uspješno obnavlja. Međutim, pretjeranom se izlaganjem suncu uništava ključan sloj zadužen za njenu obnovu. Oštećenja se nažalost zbrajaju i nakupljaju, pa se mogu pojaviti ozbiljni zdravstveni problemi.

kKako si pomoći?

Proizvodima za sunčanje namjenjenima osobama svjetle, osjetljive puti iz L`Erbolaria koji su ugodne teksture, nemaju toksični, iritirajući ili fotosenzibilni učinak, a pružaju najvišu moguću zaštitu.

Krema za sunčanje s uljem zlatne palme

Namijenjena je svijetloj krhkoj koži koja lako pocrveni. Idealna je za prve dane izlaganja suncu i za djecu jer sadrži zaštitni faktor 50+.

Bogata dragocjenim prirodnim sastojcima sa četiri različita filtera, pomaže očuvati kvalitetu vaše kože i spriječiti moguća oštećenja. Sadrži tekući vosak jojobe koji sprječava sušenje kože od vjetra, soli i topline, ulje zlatne palme i maslinovo ulje koje sprječava prerano starenje kože i gel aloje vere koji ublažava, hidrira i osvježava.

To nije samo odlična zaštitna krema nego i pravi tretman ljepote za lice i tijelo koji će pomoći očuvati kvalitetu vaše kože.

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!