Znamo kako možete pronaći svoju srodnu dušu! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Znamo kako možete pronaći svoju srodnu dušu!

Poklanjamo inspiracijsku i meditativnu knjigu “Srodne duše” autorice Iris Tarbuk, poznatog spiritualnog medija i duhovne savjetnice. Koja će to tri sretnika biti saznajte za tjedan dana, u ponedjeljak 16. veljače.

Ova je knjiga “hrana za dušu”, inspiracijsko i meditativno štivo, ali i priručnik koji na neposredan način – nevoljenima, osamljenima, ostavljenima i onima kojima je smrt otela voljenog partnera – savjetuje kako da nađu put do prave i istinske ljubavi, kako da ostanu u vezi i održe je sretnom, kako da budu u energiji ljubavi i kako da se podignu na frekvenciju srca.

Iris Tarbuk, poznati spiritualni medij i duhovna savjetnica, soul reader, osoba koja vidi dublje i dalje u svojoj knjizi izlaže jedinstvene uvide u to što je ljubav, kako do nje doći, kako ljubav prepoznati, kako u njoj uživati i kako je zadržati.

Ona govori o spiritualnoj prirodi ljubavi i u ovom i u onostranom svijetu, u vječnom traženju i nalaženju srodnih duša. Govori o sretnim i nesretnim, sudbinama i susretima ljubavnika kao i o njihovoj razmjeni energije kroz seks, što je najjača čarolija u svemiru.

Iris Tarbuk u Hrvatskoj živi od 1995. godine, a vodila je brojne radionice “Soul mates – Srodne duše“ te radionice za razvijanje intuicije koje su pohađali brojni umjetnici.

Knjiga “Srodne duše” Iris Tarbuk prevedena je i na engleski te je”sletila” na prvo mjesto bestsellera New Age Channeling.

Više o ovoj knjizi pročitajte u članku Iris Tarbuk zna kako naći i zadržati pravu ljubav.

Ordinacija.hr vam želi puno ljubavi – ne samo za Valentinovo, nego za cijeli život!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo