Blogerice kuharice koje morate pratiti na Instagramu! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Blogerice kuharice koje morate pratiti na Instagramu!

Svi znamo za taj osjećaj zazubica kada naiđemo na njihove slike na društvenim mrežama, čak i na Instagramu među morem lijepih slika.

Blogerice kuharice i slastičarke jednostavno moramo obožavati i pratiti na društvenim mrežama jer osvajaju naša srca ne samo preukusnim receptima, već i fotografijama njihovog umijeća. Ako želite proširiti svoje vidike, pronaći recept za neki ukusni novi kolač ili zdravi obrok – ili samo uživati u fotografijama koje blogerice pripremaju, MORATE pratiti ove naše tri najomiljenije:

1. Bezglutenska radost

Svoje kuharske početke opisuje kao totalne promašaje, a na jedan je svoj kukuruzni kruščić izgubila i zub. Danas ipak, prešla je prepreku zvanu bezglutensko brašno, a recepti koje priprema pokazuju kako i bezglutenska prehrana može biti ukusna i zdrava. Svoj je blog započela jer je sa drugima željela pokazati upravo tu stranu kuhanja i htjela je i drugima donijeti radost.

 

2. Maja Jedozovni duo 

Maja i Jeka zaistaravi jedozovni duo – a Maja je već više puta sudjelovala sa svojim receptima na našem portalu. Za njenim fotografijama pomalo i slinimo, a može skuhati sve – od tradicionalne hrane, do ukusnih slastica, moderne kuhinje, pa čak i trenutno vrlo poznate LCHF prehrane.

 

 

 

3. Domaćica

Sanja Domaćica u svojim je kasnim dvadesetima otkrila ljubav prema kuhanju i hrani, a gastro blog vodi od 2013. godine. Njen instagram profil pokazuje ne samo ljubav prema kuhanju, već i ljubav prema fotografiji i detaljima.

 

 

 

 

 

Foto: Shutterstock

G.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo