Psiha

Psiha

Daniel Sloss – zvijezda škotske komedije u Zagrebu!

Daniel u nastupu ironizira svoju sličnost s glumcem Macaulayjem Culkinom, zvijezdom filma “Sam u kući“, a salve smijeha izmamit će štosevima o zavođenju, djevojci, njezinu ocu, gay druženjima, tenisačicama…

Jučer je nastupio u Beogradu, danas nastupa u Ljubljani, a sutra stiže u Zagreb. Mlad i talentiran škotski stand up komičar Daniel Sloss, u sklopu europske turneje “Live“ dolazi u subotu 15. studenog u 20 sati u malu dvoranu Lisinskog. Ako se pitate zašto trebate pogledati njegov nastup, onda evo nekoliko informacija o njemu.

Daniel u nastupu ironizira svoju sličnost s glumcem Macaulayjem Culkinom, zvijezdom filma “Sam u kući“, a salve smijeha izmamit će štosevima o zavođenju, djevojci, njezinu ocu, gay druženjima, tenisačicama… da spomenemo samo neke teme. Objasnit će zašto ga životinje pokušavaju ubiti, “upoznati“ vas s glumcima iz “Sumrak sage“, a rastumačit će vam i zašto žene iz publike nikad nakon nastupa ne žele imati ništa s njim.

Danielovi nastupi posebni su zbog činjenice da je on, obzirom da mu je samo 24 godine, postigao jako puno: objavio je DVD “Live”, imao je na BBC-ju svoj vlastitu emisiju The Adventures of Daniel, redovito nastupa na najpoznatijem svjetskom komičarskom festivalu Edinburgh Fringe, početkom 2014. postao je prvi komičar koji je dva puta u dva mjeseca nastupao kod američke televizijske legende Conana O’Briena…

Daniel i Kai

Daniel Sloss i Kai Humphries

Specijalni gost na zagrebačkom nastupu je Kai Humphries, pobjednik Scottish Variety Awards kao najbolji novi škotski komičar.

Praćenje Danielovog nastupa zahtijeva prosječno poznavanje engleskog jezika, a preostali, iznimno mali, broj ulaznica potražite na blagajni Lisinskog ili na Ulaznice.hr.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo