Psiha

Psiha

Fannie Flag se vraća s romanom “Još te sanjam”

Roman “Još te sanjam” donosi sve ono što su čitatelji zavoljeli kod ove autorice: njezinu ljudsku toplinu, pripovjedački dar i spoznaju da su najbolje stvari u životu zapravo sitnice, da su nadohvat ruke, ali da nam treba jako mnogo vremena da ih primijetimo.


Upoznajte Maggie Fortenberry. Njezin život djeluje savršen – lijepa je, šarmantna i uspješna, baš kao što bi čovjek očekivao od nekadašnje Miss Alabame. Ali zapravo, Maggie je nesretna da nesretnija ne može biti. Dosad je već trebala živjeti u otmjenoj kući sa suprugom koji je obožava i djecom. Umjesto toga, ona za život zarađuje prodajući taj san drugima – iako je odnedavna njezinom poslu s nekretninama krenulo od zla nagore.

Zato Maggie smišlja savršen plan da to sve okonča. I tad se počinju događati neobične stvari. Katapultirana u jedno neočekivano otkriće za drugim, Maggie shvaća vrijednu lekciju o prirodi prijateljstva, izazovima moderna života i opasnostima nemogućih snova. Ujedno spoznaje da svi, živi i mrtvi, imaju barem jednu malu tajnu…

O autoru:

Fannie Flagg proslavila se romanom “Pohane zelene rajčice”, a na hrvatski su joj jezik prevedeni i romani “Sreća ispod duge“, “Daisy Fay i čudotvorac“ i “Dobro došla na svijet djevojčice“. Roman “Još te sanjam” donosi sve ono što su čitatelji zavoljeli kod ove autorice.

Godina izdanja: 2013.
Izdavač: Mozaik knjiga

A. A.


Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo