Psiha

Psiha

Gregorian ponovno u Hrvatskoj!

Mistična glazbeno-scenska atrakcija Gregorian u sklopu “Epic Chants
Tour 2013”, na kojoj promoviraju svoj novoobjavljeni studijski album
Epic Chants, ponovno dolazi u Hrvatsku.

Velikim koncertnim spektaklima publici će se predstaviti 3. travnja u Zagrebu, u velikoj dvorani Doma sportova, 4. travnja nastupit će u Splitu, u dvorani Gripe, a 5. travnja u Areni Varaždin.

Svjetska turneja ovog britansko-njemačkog zbora s veličanstvenim vokalima i sjajnim glazbenicima koju je, kao jedinstveni glazbeni projekt, osmislio poznati njemački producent i tvorac Enigme Frank Peterson, obuhvatit će više od 100 koncerata i biti do sada najveća i produkcijski najzahtjevnija.

“Show koji će publika u Hrvatskoj imati prilike vidjeti doista je dosad neviđen scensko-glazbeni spektakl i različit od onih prethodnih. Raskošna produkcija s novim, posebnim efektima i dvosatni show oduševit će sve prave fanove Gregoriana, ali očekujemo i ogroman interes publike koja do sada još nije imala prilike uživo čuti ovaj neponovljivi i uvijek originalan zbor,“ najavljuje producent Tomislav Kašljević, organizator hrvatskog dijela turneje i čovjek koji je prije četiri godine Gregorian prvi puta predstavio domaćoj publici.

Gregorian

Tada uspostavljena veza Gregoriana i domaće publike učvršćuje se iznova velikim koncertnim spektaklima u uvijek rasprodanim dvoranama, na kojima sve veći broj obožavatelja u hrvatskim, ali i gradovima regije, uživa u jedinstvenim glazbenim trenucima ove svjetske glazbene atrakcije.

Uz već poznatu solisticu Ameliu Brightman koju je publika u Hrvatskoj već imala prilike slušati, Gregorian na ovoj turneji predstavlja i svoju novu članicu, atraktivnu pjevačicu Evu Mali, pa će publika uz vokale raspjevanih “monaha“ moći uživati i uz dvije solistice.

Novi album grupe, Epic Chants, prema kojem je i nazvana velika svjetska turneja, inspiriran je filmskim glazbenim hitovima iz blockbustera “Titanic“, “James Bond“, “Notting Hill“, “Batman
Forever“, “Gospodar prstenova“ i drugi.

Prodaja ulaznica za koncerte u Zagrebu, Splitu i Varaždinu već je započela u sustavu Eventima!

Raspored hrvatskog dijela “Epic Chants Tour 2013“:

  • 3. travnja 2013. Zagreb, Dom sportova

  • 4. travnja 2013. Split, Gripe

  • 5. travnja 2013. Varaždin, Arena Varaždin

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo