Psiha

Psiha

Hladno pivo izbacilo novi singl, album stiže uskoro!

Moglo bi se bi se reći da oko Hladnog piva posljednjih nekoliko mjeseci vlada atmosfera ‘zatišja pred buru.’ Zatišja očito više nema, a sada se polako nazire i zašto; nove pjesme su napisane, one su tu, u fazi poliranja i usavršavanja, a dugoiščekivani novi album samo što nije!

Tome u čast Hladno pivo je na svom oficijelnom Facebook fan pageu predstavilo novu pjesmu “Vjeruj u mene!”.

Riječ je o trećem singlu s albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati sredinom travnja i nositi naziv ‘Dani zatvorenih vrata’. Ovaj album ne donosi samo nove pjesme i neke sasvim neočekivane novosti unutar Hladnog piva, već je i stanovita prekretnica u dosadašnjem publishingu bendova opusa.

Tako će album “Dani zatvorenih vrata“ biti prvo izdanje koje će Hladno pivo izdati za svoj vlastiti label – Gajba records.

“Vjeruj u mene” je pjesma o pozitivnom pristupu s kojom obično započinjemo svaku probu jer liječi umor i malodušnost a osvježava bubnjiće. Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma koji ćemo sredinom travnja izdati sami za sebe. Tako ćemo imati izdavača s kojim ćemo biti uvijek na istoj, uvijek pozitivnoj, valnoj duljini – poručuju nam dečki iz Hladnog piva!

U svakom slučaju, uskoro očekujemo i veselimo se i planiranom videospotu za novi singl, a dok ga čekate, ovdje poslušajte pjesmu:

 Photo by: Nino Šolić

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo