Psiha

Psiha

Hladno Pivo na duhovnoj obnovi u Poljskoj

Na poziv veleposlanstva Republike Hrvatske u Varšavi, u nedjelju, 4. rujna 2011. godine, na međunarodnom Festivalu KULMIXTURA nastupila je hrvatska rock skupina “Hladno Pivo” u sklopu svoje mini turneje po Poljskoj.

Mile Kekin i ostatak benda rado su se odazvali pozivu Hrvatskog veleposlanstva i iskoristili 10ak dana u Poljskoj za duhovnu obnovu pred veliku dvoransku turneju po Hrvatskoj koja ih očekuje u listopadu. Na festivalu su predstavili svoje najveće hitove kao i pjesme s aktualnog albuma “Svijet glamura” a nastupali su ispred desetak tisuća ljudi, uz glazbenike iz Ukrajine, Poljske i drugih država. Hladno pivo poljske je novinare zaintrigiralo svojim glazbenim izričajem, a bend je bio pod posebnom lupom lokalnih medija pa su tako održali press konferenciju i dali dvadesetak intervjua.

lOvo je prvi nastup Hladnog Piva u Poljskoj, a njihove dojmove prenosimo u cijelosti.

Mile: Bilo je super, na trenutak smo imali osjećaj kao da smo na početku, ljudi su odlično reagirali i tražili bis, a ne govore jezik i nemaju pojma tko smo. Odlučili smo se odužiti prvom poljskom bendu koji dođe u Hrvatsku. Dugo se nisam tako duhovno obnovio.

Zoki: Ova svirka je pokazala da ne možeš muljati ljude, zato mi i jesmo prvenstveno koncertni bend. Pive su im neobično jake, zato smo se odlučili duhovno obnoviti u ovoj velikoj bratskoslavenskoj zemlji. Poljska nikad nije dala kvislinga.

Šoki: Sjajna duhovna zabava.

Suba: Papa Wojtyla i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Osim koncerta u sklopu KULMIXTURE, Hladno Pivo će također održati koncert u Bialystoku uz organizacijsku pomoć počasnog konzula Republike Hrvatske, a nakon toga očekuje ih još jedan koncert u Varšavi. 

Nakon Poljske HP se vraća u Zagreb gdje slijede pripreme za koncertnu dvoransku turneju pod nazivom “Kud Pivo tud i ja”.

Tako već 7.10. nastupaju u Areni Zagreb, a tjedan poslije toga, 14.10. dolaze u Spaladium Arenu u Splitu. Više informacija potražite na www.hladnopivo.hr

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo