Psiha

Psiha

Hladno pivo stiže u Spaladium Arenu!

Hladno pivo će nakon Zagreba, svoj svijet glamura prezentirati u splitskoj Spaladium Areni i to u petak, 14. listopada 2011. godine!

Da će ovaj rock spektakl imati itekako okus splitskog mora govori i činjenica da će raskošnu scenografiju osmisliti Renato Stefanović (poznati lik iz spotova Olivera i Gibonnija koje potpisuje Žare Batinović). Uz to, za sljedeći spot Hladnog piva zadužen je splitski Pilot Studio koji su već briljirali redateljskom palicom na spotu za pjesmu Svijet glamura.

kSpektaklom u Spaladiumu Pivo će se zahvaliti svojim vjernim fanovima, a novi uspješni album Svijet glamura je pozivnica svima, ne samo obožavateljima, da dođu na koncert uživati u posebnom zvuku Hladnog piva i tekstovima Mile Kekina, koji nije krio zadovoljstvo što poslije Zagreba dolaze u Split.

“Vidjeli smo Spaladium i oduševili se prostorom! S obzirom da dovodimo glomaznu produkciju i pripremamo neviđenu scenografiju, koju je osmislio naš prijatelj Renato, logično je da svoj koncert održimo u Spaladiumu i to tjedan dana nakon koncerta u zagrebačkoj Areni. Nećemo izvoditi samo pjesme s našeg novog albuma, već će to biti presjek našeg sveukupnog rada”,  izjavio je Mile.

Ulaznice za Spaladium Arenu su puštene u prodaju. Prvih 2000 ulaznica moći će se kupiti po cijeni od 80 kuna, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 100 kuna za parter i 120 kuna za sjedenje. Ulaznice za Spaladium Arenu potražite na svim prodajnim mjestima Eventima.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo