Psiha

Psiha

Hladno pivo vas poziva na Kirbaj i kotlovinu!

Bačkizagre stucipa provode ljeto radno i pozivaju vas na turneju “Kirbaj i kotlovina”!

Osim nastavka ljetne turneje, zagrebački su glazbenici “ispekli” novi spot za peti singl s albuma “Svijet glamura“, koji nosi ime kao i turneja. “Spot najavljuje promociju zdrave pameti, ironije, zafrkancije i energije. Mrdnite dupe i uključite mozak!“, slikovito su objasnili dečki iz Hladnog Piva.

Novom pjesmom “Kirbaj i kotlovina“ najavljuju nastavak istoimene turneje na kojoj planiraju posjetiti sve manje i veće gradove u regiji, a i šire. Preko na otoku Ugljanu će ih udomaćiti 14. srpnja, dan poslije sviraju u Prelogu, 21. srpnja u Makarskoj, na Dan domovinske zahvalnosti su u Puli, 10. kolovoza u Jadranovu, 17. kolovoza u Šibeniku, 31. kolovoza u Varaždinu, a tu su i svirke u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

Hladno pivo

“Na dosadašnjim gostovanjima se pokazalo da je album Svijet Glamura u potpunosti zaživio i da ga fanovi pjevaju s istim žarom. Nakon koncerata u svim većim gradovima, na red dolaze manji gradovi, mjesta, sela regiji i šire. Pozorno pratite našu stranicu i facebook page Hladnog Piva jer kalendar se popunjava….“, najavljuje bend.

Uživajte u Kirbaju i kotlovini! U međuvremenu, možete se uvjeriti kako to izgleda na koncertu Hladnog piva ako pogledate novi spot “Kirbaj i kotlovina“:

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo