Izvor osiguranje nudi i putno osiguranje! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Izvor osiguranje nudi i putno osiguranje!

Izvor osiguranje u svoju je ponudu uvrstilo i program putnog osiguranja koje će skijaške aranžmane učiniti znatno sigurnijim i bezbrižnijim.

Polica putnog osiguranja pokriva medicinske troškove liječenja i prijevoza nastale za vrijeme boravka ili putovanja u inozemstvo, a ugovaratelj osiguranja ima mogućnost odabrati i osiguranje prtljage, osiguranje od otkaza putovanja, osiguranje od nezgode i osiguranje od odgovornosti. Osiguranje se može sklopiti pojedinačno, obiteljsko (otac, majka i djeca do 26. godine starosti) te grupno ako se osigurava sedam ili više osoba.

lI ove će se godine Hrvati uputiti prema brojnim europskim skijalištima i pritom sve veći broj skijaša na vrijeme misli o manje lijepim situacijama kao što su ozljede, bolesti, gubitak prtljage ili pak otkaz skijaškog aranžmana.

Primjerice, kupi li rekreativni skijaš policu osiguranja na period od 7 dana, uz premiju od 55 kuna Izvor osiguranje po polici pojedinačnog putnog osiguranja pokriva medicinske troškove do iznosa 12.000 eura.

Odluči li se isti skijaš uz zdravstveno osiguranje i za osiguranje od nezgode s osiguranim iznosima 40.000 kuna za smrt uslijed nezgode te 80.000 kuna za trajnu invalidnost, ukupna će premija iznositi 70 kuna. Osiguranjem prtljage za dodatnih 25 kuna pokriveni su fizički gubitak, oštećenje i uništenje prtljage uslijed prometne nezgode, elementarnih nepogoda, eksplozije, kaznenog djela treće osobe (krađe, razbojstva), pogrešne isporuke ili zamjene prtljage, te prilikom predaje prtljage prijevozniku.

Ukoliko se zaključi obiteljska ili grupna polica, moguće je ostvariti dodatne pogodnosti i uštede.

Dođe li do osiguranog slučaja, potrebno je nazvati naznačeni broj koji je dostupan 24 sata i gdje će vas savjetovati i uputiti u najbližu ugovornu zdravstvenu ustanovu.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo