Psiha

Psiha

Jesi i ti “Hejter”, pitaju se Connectovci

Nakon ljetnog hita “Dalmatinka s Jelenom Rozgom, Connect predstavlja pjesmu “Hejteri” kao drugi singl s aktualnog albuma “3JUMF”.

Connectovci su 3jumfirali novim albumom

“Tematika pjesme obuhvaća sve što se događa na jednom urnebesnom partyu – pun klub, euforičnu atmosferu, zgodne cure, ruke gore i te fore… Po običaju uvijek ima onih koji se ne mogu uklopit u takvu priču i koji će uvijek bacit neki hejt. Pjesma u biti govori o zabavi no radni naziv pjesme je bio Hejteri pa smo ga odlučili tako i ostaviti”, objasnili su Connectovci.

Hejteri” odišu jakim plesnim ritmom, zaraznim synthevima i melodijama u maniri electra, housea i dubstepa, a ovo ljeto su postali neizostavni dio DJ setova na svim ludim partyima koji žele vruću atmosferu.
Pjesma poziva na zabavu, pa je prateći spot snimljen na jednoj od najzabavnijih turističkih destinacija – grčkom otoku Zakynthosu.

Hrvatski apsolventi su odlučili da je Connect najbolji izbor za zabavu, pa je ekipa KN Productiona iz Slovenije snimila taj nezaboravan put i pretočila ga u video priču. Osim koncerata za više od 2.000 apsolvenata, dečki su u spotu zabilježili urnebesne trenutke u klubovima te na ulicama otočkog grada Laganasa, pa se zabava može namirisati u svakom kadru.

“Bilo nam je super na snimanju, uopće nije bilo zahtjevno i to nam je jedno od lakših snimanja spota uopće. Mislim da je spot jedan od naših najboljih i najzabavnijih spotova dosad snimljenih. Ekipa na partiju je super prihvatila snimanje i odlično se zabavljala, što će se uostalom i vidjeti u spotu” , opisali su Connectovci snimanje “Hejtera”.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo