Psiha

Psiha

Lana Klingor zna da je “Divan dan”

Nakon što je prije ljeta zapjevala pomalo anti-ljubavnu pjesmu “Glasnije, jasnije“, Lana Klingor svoju glazbenu karijeru nastavlja istim pop-rock zvukom, ali drugačijom temom pa nam iz Morris studija stiže ljubavna pjesma “Divan dan”, rezultat suradnje s producentom Sinišom Reljićem Simbom.

“Pozvali su me u studio i predložili suradnju. Pjesma mi se svidjela na prvu i jako smo zadovoljni onime što smo napravili. Iskreno se nadamo da će se svidjeti i publici“, rekla je Lana.

Ova profesionalna i svestrana mlada žena uz sve ostale obaveze nikada nije zapostavila pjevanje kao svoju vječitu veliku strast. Urbani zvuk koji Lana stvara od početka svoje bogate glazbene karijere osjeti se i novoj pjesmi, a vjerujemo da će svojom iskrenošću i ritmom osvojiti radijski eter i slušatelje.

Autor glazbe je Siniša Reljić Simba, a tekst potpisuju Boris Đurđević i Lana Klingor. Vjerna svom glazbenom izričaju s timom svojih suradnika i dalje radi na novim pjesmama i albumu, a do tada uživajte u pjesmi “Divan dan“.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo