Psiha

Psiha

Mala scena nastupa na najpoznatijem azijskom festivalu kazališta!

Kazalište Mala scena pozvana je s predstavom “Baukač” na najpoznatiji azijski festival kazališta za mladu publiku Kijimuna Festa koji se od 28. srpnja do 5. kolovoza ove godine održava po deveti puta na Okinawi, u Japanu.

“Baukač”, predstava o strahu za djecu od 4 godine na više redatelja Ivice Šimića i dramaturga Ivora Martinića praizvedena je u ožujku 2008. godine, a od svoje je praizvedbe odigrana 90 puta.

U predstavi igraju Ana Majhenić i Dražen Čuček, glazbu je skladao je Alen Kraljić, kostimografkinja je Mirjana Zagorec, scenografkinja Dinka Jeričević, pokret je osmislila Larisa Navojec, a producirala Vitomira Lončar.

Ove godine na Kijimuna Festi gostuje 56 kompanija
sa svih 6 kontinenata, izvest će se 86 naslova, održat će se 5 seminara, 7
simpozija i 15 radionica, a sveukupno će biti izvedeno 240 izvedaba.

“Baukač” će biti izveden tri puta, 31. srpnja te
2. kolovoza.

Predstava “Superheroj” koja je nastala u suradnji 7 zemalja i regija Azije i Europe, a koja je imala svoju svjetsku praizvedbu 26. srpnja u Nacionalnom kazalištu u Seulu, u Koreji, također će se predstaviti međunarodnoj publici na Kijimuna Festi i to 3., 4. i 5. kolovoza. «Superheroja» režirao je Ivica Šimić, a producirala Vitomira Lončar.

Nakon Kijimuna Feste “Superheroj” odlazi na Tajvan kao dio programa festivala za djecu u Kaoshiungu gdje će se održati 2 izvedbe.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo