Psiha

Psiha

Marko Tolja najavljuje svoju “Ljubav” u Kazalištu Komedija

Ove subote, 24. studenoga, Marko Tolja će održati koncert u Kazalištu Komedija, kojim će promovirati svoj najnoviji album “Ljubav u boji”.

Za svoj novi studijski album Marko je u cijelosti napisao glazbu i tekstove pjesama, a Ljubav u boji je njegov prvi autorski album.

Ovo nije Markov prvi koncert u Komediji. Prije više od dvije i pol godine Marko je održao odličan koncert na daskama kazališta. U međuvremenu, Tolja je dodatno sazrio kao glazbenik i ovoga puta u Komediju stiže kao kantautor, s pjesmama u kojima otkriva mnogo više o sebi. Kroz šalu kaže da mu se čini kao da mu je “Ljubav u boji“ prvi album.

“Ljubav u boji je moj prvi album za koji sam u cijelosti napisao tekst i glazbu za svih 11 pjesama koje se na njemu nalaze. U subotu u Komediji namjeravam publiku povesti na jedno intimno koncertno putovanje kroz taj novi album. Pjesme su vrlo osobne i tko ih posluša, znat će puno više o meni nego iz bilo kojeg intervjua ili razgovora“ zaključio je Marko Tolja, za kojeg će dizajner Ivica Klarić iskrojiti posebno odijelo za ovaj koncert.

Uz Marka,
u kazalištu će se predstaviti još devet odličnih glazbenika, a oni su: Borna Šercar (bubnjevi),
Vedran Ružić
(bas), Zvjezdan Ružić
(klavijature), Zoran
Majstorović
(el. gitara), Ivan Pešut (ak. gitara) te gudački
kvartet koji će doprinijeti intimnosti i akustičnosti koncerta. Poznati riječki pjevač će svojim izvanrednim i toplim vokalom, uz pjesme s novog studijskog albuma, izvoditi i pjesme s albuma “Stare dobre stvari“ i “Vrijeme briše istinu“. Koncerta promocija albuma “Ljubav u boji“ započela je u rodnoj Rijeci, a nastavlja se u Zagrebu, u gradu u kojem je Marko sve češće.

Marko Tolja riječki je glazbenik koji neprestano plijeni pažnju kako svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, tako i svojim šarmatnim nastupom.

Posljednjih se godina nametnuo kao jedan od vodećih pjevača čiji su koncerti uvijek rasprodani, a ubrzo će postati i voditelj novog glazbenog talk showa na HTV-u. 

Mali broj preostalih ulaznica po cijenama od 80/100/120 kuna potražite na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Aquarius Music Shopovi (Varšavska 13, Branimir centar – kneza Branimira 29, Maksimirska 16)
  • Ulaznice.hr
  • Blagajna Oktogon, Ilica 5

Saznajte sve o Markovoj simpatičnoj strani i bolje ga upoznajte u intervjuu Marko Tolja: Snalazim se kao fakin.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo