Psiha

Psiha

Massimo novim spotom najavljuje album “Jedan dan ljubavi”

Pogledajte novi Massimov videospot “Ispod nekog drugog neba”, koji najavljuje dugoočekivani Massimov studijski album “Jedan dan ljubavi” čiji se izlazak najavljuje za 26. sječnja, te veliki, tradicionalni koncert za zaljubljene koji će se u subotu, 14.2. održati u Domu sportova u Zagrebu.

Bajkovita šumska lokacij u Zaprešiću za trenutak je udahnula život Massimovoj potrazi za djevojkom na konju. Da li je ona stvarna ili samo prikazanje? Gospođica Snježana Beljan jašući na šampionskom konju Alando postala je ta neuhvatljiva dama.

 Za potrebe snimanja Massimo se premišljao o tome da se popne na pleća tih plemenitih grla: “Gledajući ove riđane i vrance, kako predano slušaju svaku komandu svojih vlasnika, jasno da sam osjetio želju da i sam probam uzjahati. Ali kako smo svi svjedočili padu trenera s jedne nestašne arapske kobile ipak sam odlučio ne riskirati. Ipak sam pri kraju rada na novom albumu, i u pripremama za koncertnu turneju, pa mi se činilo neozbiljnim riskirati neku ozljedu. Zadovoljio sam se uživanjem u društvu tih otmjenih životinja.”

Na snimanju su se tako odlično zabavili i dečki iz Massimovog pratećeg benda: Marko Matošević, Robert Vrbančić i Aleksandar Ismailovski, te autor pjesme “Ispod nekog drugog neba” – Predrag Martinjak.

Pogledajte sopot za novu pjesmu:

“Kada smo pričali o konceptu spota, Massimo mi je spomenuo da od Oliverove ‘Cesarice’ iz 1993. nitko nije koristio lajtmotiv konja u glazbenom spotu, istoga trenutka kliknula nam je ideja da napravimo pomalo snen i bajkovit spot, estetski besprijekoran koji bi koristio svu vizualnu raskoš ovih plemenitih životinja. Posao nije bio lak, snimali smo po zaista hladnom vremenu, s gomilom tehnike koju je sa svakom izmjenom prostora trebalo precizno pripremati. Massimo Snježana i band bili su fantastični suradnici, puni ideja i sugestija, entuzijastični i neumorni. Hvala im što su stoički podnijeli snimanje koje se proteglo u noć pod vrlo niskim temperaturama,“ izjavio je redatelj Andrej Korovljev.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo